2014 model ybr kullanıyorum, alalı 1 sene oldu, 11.600km'de. Rodajını kitapçığa uygun olarak harfi
harfine yaptım. 2.500-3000kmde mutlaka yağını yamalube-castrol-repsol-eni tam sentetik yağlarla değiştirdim. Bakımlarını hiç aksatmadım fakat şehirler arası yollara gittiğimde motoru genelde tam gaza yakın ve tam gaz kullandım.Fakat redline görmeden. Hız istediğim zaman yalnız 4. vitesde 10.000 devire kadar çıkarım
Sağlamlığı ile ün salmış ybr beni şaşırttı, çarşamba günü 50gidiş 50 dönüş 110km yol yaptım(10km de şehir içi) yine tam gaz(şehir içi efendi efendi), 110-120 civarı hızlarla.Eve vardığımda motor rölantide çalışırken bi hırıltı geliyordu, gaz açtığım zaman bu hırıltı 4.500 devire kadar var üst devirlerde kesiliyordu,
Servise götürdüm, usta çok iyi ustadır, sesi dinlediği zaman grank, biyel kolu falan diye tahmin etti, motoru komple söktü balansör dişlileri, biyel kolu, biyel kolu rulmanı biyel kolu pimi, grank rulmanları, balansör rulmanları değişecek,
orinal parçalarıyla değiştireceğiz, sağlam dediğim motor, toz kondurmadığım motor gazladık diye eşek yüküyle masraf çıkardı.
Servis kullanıcı hatası diyor, bu motorla bukadar gazlarsan böyle olur diyor. Ybrnin daha 11.600kmde böyle masraf çıkarması "çin malı motor mu bu ulan ne çabuk bozuldu" dedirtti bana. Acaba tvs apache mi alsaydım zamanında diye de düşündürdü.