- Konu Yazar
Uzun uzadıya okumak istemeyen arkadaşlar için özet geçeceğim. Bildiğiniz gibi uzun süredir aranızda yoktum bu süre zarfında maddi sıkıntılarım ve kartlarımın sıkıntılarından dolayı CBF 150'imi sattım. Şuanda ekipmanlarım duruyor olmasına karşın elimde nakit 2000 TL kaldı. Üniversiteye de her gün 80 km yolu minibüslerle gidip gelmek eziyet oluyor. Bu aralar Mondial 125 MH Drift'ler dikkatimi çekiyor. 2000 TL'ye 2014 veya 2013 modellerini 5.000 Kilometreye kadar bulabiliyoruz.
CBF 150 beni bir kere bile yolda bırakmadı, en fazlası 40.000 KM'yi tamamladıktan sonra (At sineği gibi gezmeyi severim de motorla biraz.) bir piston sekman atılmıştı tüm olayı o. Şimdi böyle bir macera yapıp MH Drift alıp bu otobüs minibüs işkencesinden kurtulabilir miyim, yoksa aldıktan sonra noterden çıkınca hemen benzin döküp yakar mıyım? Ne önerirsiniz?
Dip not; Her hafta minimum 350-400 KM yapan biriyim.
CBF 150 beni bir kere bile yolda bırakmadı, en fazlası 40.000 KM'yi tamamladıktan sonra (At sineği gibi gezmeyi severim de motorla biraz.) bir piston sekman atılmıştı tüm olayı o. Şimdi böyle bir macera yapıp MH Drift alıp bu otobüs minibüs işkencesinden kurtulabilir miyim, yoksa aldıktan sonra noterden çıkınca hemen benzin döküp yakar mıyım? Ne önerirsiniz?
Dip not; Her hafta minimum 350-400 KM yapan biriyim.