88 almışımD şimdi direksiyon sınavı ne zaman olucak bilgisi olan varmı ?
asıl iş direksiyonda![]()
saka maka hala eğitim görmedim ben :/ sınava gireceğim motorla 2-3 tur atsam cok iyi olur her sorduğumda eğitim tarihini biz mesaj atıcaz diyorlar ama 10 gün bişey kaldı
İlk önce otomobil direksyonuna gireceğim, sonra motor![]()
O nasıl oluyorÖnce birini almalısınız ondan çıkıp öbürüne fln olmuyor
Yani Temmuz sonunda
![]()
Bu ay otomobil için direksyona gireceğim, birdahaki ay motor için direksyona girip haziranın ilk haftasında evraklarım hazırlanmış olucak
22.03.2015 Tarihli Teorik Sınavda Başarılı olan Tüm arkadaşlarımıza 11-12 Nisan Tarihlerinde Yapılacak Direksiyon Sınavında başarılar dileriz,
Ama şunu unutmayın eskiden Teorik sınav zordu 3 dersten Trafik-Motor-İlk yardım Toplam 120 Sorudan ayrı ayrı 70 ve üzeri not almanız gerekiyordu,
Şimdi Direksiyon sınavı çok ama çok zor,A2 için olmaya bilir ama Otomobil ve Ağır vasıta için çoğu kişi ter dökecek.
Merhaba hocam,bu 11-12 Nisan'da olacak olan direksiyon sınavı için ( A2 için söylüyorum ) ne zaman eğitim verilecek direksiyon sınavı için sınava 1-2 gün kala mı veriliyor?
Bende 94 almışım. Ali kardeşimiz gibi ilk önce otomobil direksiyon sınavına gireceğim. Bana kalsa tövbe ne araba nede başka bir şey kullanırım fakat ne dersiniz babam illa alıcaksın derse. Tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Umarım hepiniz hakkınızla geçersiniz ve ehliyeti alırsınız![]()
Hocam bir daha ki ay ne oluyor ? Bu sınavda B direksiyon girerseniz.Motosiklet direksiyon sınavınız Temmuz sonunda oluyor ara sınavlara giremiyorsunuz yani.Evet evraklar haziranda elinizde olurYani son bir ay cbr olmuyor o işler
![]()