2015 Sezonu Açılış Gezisi-Ağva

Merhaba arkadaşlar,

Güzel havayı fırsat bilerek sezonu açtık.Ağva'ya doğru turladık 3 motor.
690 Smc:Kayınbiraderim Uğur
990 Sm:Kardeşim Yıldırım
1190 Adv de ben kahvaltıyı Ağva'da yapmak üzere sabah 8 de yola çıktık.Gayet keyifliyi hem pasımızı attık hem de gezdik.
Videomuz ve bir kaç foto ekte:)

Ben cok begendim.
Cok eglenceli bir gezi olmus.
Ustelik cekimler icin ayrica emek harcanmis :)
Jandarma iyiydi :)
Tekerinize tas degmesin .

Teşekkürler,havalar düzeliyor artık bol bol gezeriz:)

Süper olmuş hocam. Nice güzel gezilere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

Çok teşekkürler,Çekimler ayrı uğraştırıyor video hazırlama ayrı:)
Jandarma diğer bir sahnede kardeşimle de konuşmuş.Haberimiz yoktu video hazırlarken fark ettik.
:king:

Ben cok begendim.
Cok eglenceli bir gezi olmus.
Ustelik cekimler icin ayrica emek harcanmis :)
Jandarma iyiydi :)
Tekerinize tas degmesin .

MCV

Eğlenceli ve bol heyecanlı bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Yorum için bende teşekkür ederim.Evet yolları çok güzeldir Ağva'nın.Asfaltı da güzel olsa o virajlar tadından geçilmez:)

Anadolukavağı yolu da geçen sene araziden berbat vaziyetteydi, şimdi asfaltlamışlar. Hatta, dereseki köyünün kısa virajlı çıkışı muhteşem olmuş. Varken gezmek lazım yakında orman falan kalmaz buralarda :)

Daha iyileri senin olsun:cat:

Ohoho motorlar harika

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Anadolu Kavağına da gitmek lazım yakın zamanda haklısın.Bunlar böyle devam ederse ağaç görmeye müzeye gideceğiz gerçekten.

Anadolukavağı yolu da geçen sene araziden berbat vaziyetteydi, şimdi asfaltlamışlar. Hatta, dereseki köyünün kısa virajlı çıkışı muhteşem olmuş. Varken gezmek lazım yakında orman falan kalmaz buralarda :)

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Zevkli bir geziyi güzel bir videoyla süslemişsiniz. :cat:

çok güzel bir gezi olmuş ağva ya en son 3 yıl once gitmiştim gerçekten çok güzel bir yer.. anılar anılar anılar ....

Anılar benim de canlandı.Sanırım 3-4 sene olmuştu gitmeyeli.Ama çok keyifli bir yok hem çok uzak değil hem de şehirden uzaklaşma hissiyatı ve güzel virajları var.Çok teşekkürler:)

çok güzel bir gezi olmuş ağva ya en son 3 yıl once gitmiştim gerçekten çok güzel bir yer.. anılar anılar anılar ....

Kardeşinizi spormoto da görmüştüm sanırım baya sohbet etmiştik 990 ı olduğunu söylemişti sanki saçları uzundu ama. Yanılıyor muyum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar