Ben artık güvenmiyorum bu testlere. Hele hele yanındaki üç beş kişinin söylediklerine zerre kadar inancım yok. Megelli testinde videodaki arkadaşın yere göğe sığdıramadığı ingiliz malı ingiliz malı diye haykırdığı. İnsanların önyargılarını kırmaya geldim diyerek bahsettiği motor hakkındaki yorumu budur.
http://i.hizliresim.com/N5R1zk.png
İki ay önce değiştirdim grenajları, KDV dahil 120 TL.
Neden sadece japon ? japon'dan daha iyi 250 cc yapan ülkeler olduğuna inanıyorum.
Cbr250nin parcalari ucuz falan degil ! Grenaj fiyati 150 tl olsa alip odami donatirim (!) Repsol kirmizi cizgi yapistirmasi bile 190 tl ? Full grenaj 400 e yakin olmaliydi... tam hatirlamiyorum sinyaller 160 tl cbr250 videosunda bi kac yanlis olumlu bilgi verilmis bence sorun yok, 18 hp olmasida komik gelditabi kide R25 cok iyi gidiyor CIFT Silindir!!! ben olsam r25 alirdim 14bin verilir sonucta evladiyelik motor, bana bi sene beklemek fazla geldi (cbr)cift farida begendim aldim.
Benim gönlüm F'ten yana fakat biraz pahalı kaçıyor.
@agrasiwe kardeşim. Arkadaşlarımda cbr250 ve ninja250 var. ikisindede defalarca test ettik. cbr %10 daha fazla hız gösteriyor. cbr 100km hızla giderken , ninja 92-91 arasında ibre. Eğer iki motoru test etme şansınız varsa bunu kendinizde görebilirsiniz zaten. o sebebten sl250 ile cbr250 arasında pek bi top speed farkı olacağını zannetmiyorum.kesinlikle doğru ama bende tabi sl kullanmadım, videolardaki karşılaştırmalarına baktım, "edit: 9 küsür saniye değil 6-7 saniyede çıkabiliyormuş başka videoda gördüm sl için, artı 160 küsür son hızları vardı, onlara hitaben yazdım tabiki sl cbr yanında 600 perfomansı sergilemiyor ama, anlam veremediğim cbr yıllardır sürerim, düz yolda rahatlıkla 160 - 170 e çıkabilen bir motor, bunu herkes bilir. Sl ise yine düzdeki videolarında 160 son hızları görmekte iken, sl 28 beygir sorun yok ama cbr neden 18 beygirde ısrar ediyor. SL zaten kalitelidir kesin ona itirazım yokta cbr ye öyle "18 olmasın 25 olsun hadi gerçekler ortada" demesine anlam veremedim, tamamen saçmalık değil mi sizcede ? ben sl yi kötülemek istemedim, zaten kawa bir tık öndedir herzaman.
ninja 300 ü olan arkadaşım twinçok severek aldı, çokta memnun ama o kadar çok gezen birileri için dün isyan etti benzinden
basmasan olmuyor, basınca para kalmıyor diyor. Satıp cbr alabilirim dedi adam. Motoruda mükemmel keyifli bir makine ama çok gezentiler için yakıt önemli arkadaşlar o yüzden cbrden şaşmicaksınız
![]()
:lus1:: Aynen serkan abi sadece kafama takılan ben 120 kiloyum eşimde 80 ikimizde şişmanız inazuma da şişman f de zaten 5 kilo daha şişman bizi çeker mi yokuşta falan bayılmasın!:silent:
Yorumlarını okuduğum Serkan abi (seko) ve newmoto76 abi bence forumdaki en bilgili üyelerden ,benim şu an motorum yok ama bende inazuma düşünüyürum.Uzun yıllar kullanmak dileği ile!Sadece inazuma mı yoksa inazuma f mi ona tam karar veremedim:silent:
Hatta belki forumdan fırça yiyeceğim ama acaba biraz bekleyip xj6 mı alsam diyorum ama çok güçlü olduğu için açıkçası çekiniyorumale:
ninja 300 ü olan arkadaşım twinçok severek aldı, çokta memnun ama o kadar çok gezen birileri için dün isyan etti benzinden
basmasan olmuyor, basınca para kalmıyor diyor. Satıp cbr alabilirim dedi adam. Motoruda mükemmel keyifli bir makine ama çok gezentiler için yakıt önemli arkadaşlar o yüzden cbrden şaşmicaksınız
![]()