kawasaki 250sl nin videoları var, son hızı 0-100 videoları var hepsinde cbr den geri kalmasın rağmen
Suzuki'nin neden 250cc yarış motoru görünümlü motor çıkarmadığını bilen var'mı ? Bence şu ana kadar'da çıkarmamakla çok yanlış yaptılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
Bence hiç birisi yarış motoru değil.
burada yanlış bir bilginiz var SL cbr nin arkasında kalmıyor tam tersi cbr SLi yakalamakta zorlanıyor. otobanda da denendi bu, virajlı yolda da. buradan cbr daha kötü anlamı çıkmıyor tabikide. her motor kendine has özelliklere ve yapılara sahip. cadde kullanımı için üretilmiş farklı markalardaki motorlar farklı beklentilere cevap vermekte.
cbr daha ucuz parça maliyeti ile kullanıcının cebine hitap ediyor
sl hafif ve ince yapısı ile kıvraklığını ön plana çıkarıyor bunun yanında gaz tepkisi sınıfındaki motorlardan daha iyi
r25 2 silindir olması ile uzun yolda diğer 250 cc lerden farklı bir konuma sahip. 250cc ile 300cc arası bir yerde gidiş olarak.
toplum olarak kullandığımız markanın ister istemez gönüllü avukatlığını yapmaya çok meyilliyiz. oysa video daki 4 motorda bir birinden farklı nitelik ve teknik özelliklere sahip. CC leri aynı olduğu için aynı kefeye koyarak yargılamak büyük hata. AEA da videosunun sonunda inceden bu mesajı veriyor zaten. ne beklediğinize bakın ona göre seçin diyor.
benim SL im senin CBR ni geçer.. iyide geçse ne olurrrr geçmese ne olur? ben SL üzerinde sen cbr üzerinde mutlu isek gerisi hikaye. şimdi eşim bana takılıyor R25 ile seni geçerim diye, geç ama bir yere patlama diyorum, o bana ve oğluma sağlıklı lazım. sizlerde ailelerinize tek parça ve sağlıklı lazımsınız. bırakın falanca kişi sizi geçince memnun olacaksa olsun. sevaba girersiniz birini mutlu ettiğiniz için :queen:
Hız olarak cbr, sl nin biraz gerisinde kalabilir ama öyle ahım şahım bir fark olacağını sanmam. Bu arada viraj konusuna bende katılmıyorum, çünkü cbr viraj performansı ile bilinen bir motordu bugüne kadar.
Demek ki diğerleri dahada iyiymiş dicem ama kesinlikle cbr ın virajını kötüledikleri kadarda değildir.
Emin olun başka bir test yapılsın ordada cbr nin virajını beğenen olabilir. Bu işler öyle çok kolay ölçülebilen kriterler değildir. Çok takılmamak lazım.
Murat beyinde ''Toplum olarak kullandığımız markanın ister istemez gönüllü avukatlığını yapmaya çok meyilliyiz.''dediği gibi kendisi de gönüllü avukatlardan galiba :queen:
Barkın orada "arka tekerlekte 18 BG" klişesini yapıyor ama R25'i ışıl ışıl parlatmak için onun BG'sini krank gücü olarak veriyor. Boşverin, arka tekerlekte ne kadar güç olduğunun önemi var mı ? Aynı sınıftaki motorlardaki kayıplar oransal olarak üç aşağı beş yukarı aynıdır. Ancak 1000 cc yarış motorlarında, Panigale'de falan daha az kayıplı, hassas işlenmiş parçalar kullanırlar, onu da fiyata yansıtırlar. CBR250 27 BG'den 18 BG'ye düşüyorsa, o zaman R25 de 24 BG'ye düşer mesela. Sonuçta sayıların bir önemi yok, siz nasıl gittiğine bakın. Bu işin kilosu var, torku var, o torkun hangi devirde geldiği var. O yüzden o yarış videosunda CBR250R bir çıktı mı ondan sonra R25'in arayı kapatması zaman alıyordu. Son hızın yüksek olmasıyla 0-100 performansını birbirine karıştırmamak lazım. 0-100 tork ister, hafiflik ister, son sürat ise güç ister.
Yere gore sigdiramadigi honda yi çok cabuk satti
Cbr250nin parcalari ucuz falan degil ! Grenaj fiyati 150 tl olsa alip odami donatirim (!) Repsol kirmizi cizgi yapistirmasi bile 190 tl ? Full grenaj 400 e yakin olmaliydi... tam hatirlamiyorum sinyaller 160 tl cbr250 videosunda bi kac yanlis olumlu bilgi verilmis bence sorun yok, 18 hp olmasida komik gelditabi kide R25 cok iyi gidiyor CIFT Silindir!!! ben olsam r25 alirdim 14bin verilir sonucta evladiyelik motor, bana bi sene beklemek fazla geldi (cbr)cift farida begendim aldim.