Benelli Türkiye Açıldı

Bunlar yine iyi. Su soğutmaları, arka ön disk frenleri, beygir ve tork güçleri ile verdiğin paraya deyecek motorlar. Ya suzuki nin çıkardığı vanvan 125cc (la bari 150 lik yapaydınız); 11 beygirlik gücü, hava soğutmalı bildiğin çin motoru özelliklerinde ve fiyatı 9000lira

Ne oluyo bu sektöre?? İnsanları bu şekilde mi motosiklete yönlendirecekler?

Arkadaş ben bu milletteki zihniyeti anlamadım gitti. Hadi artık marka değeri yüksek olan isimlerle kıyaslamak tamam da Bajaj ne denli bir firma ki bu kadar çok savunur olduk milletçe?

Bundan 2-3 yıl öncesine kadar adını duysa giyim markası sanacak insanlar şimdi bajajı rakipsiz kılıyorlar ya helal olsun. Kıyaslanan modeller de içlerinde en yenisi Benelli o da herkesin bildiği bir marka. Cidden komik bir milletiz.

Fiyatlar konusunda ben de daha düşük fiyatlardan piyasaya girmesini isterdim ama oluru buymuş demek ki. Diğer modellerle de kıyaslayınca gayet normal fiyatlar. Düşük fiyata satsalar bu sefer de kesin ip var deriz ya da başlarız çan çin çon muhabbetine.

Arkadaş ben bu milletteki zihniyeti anlamadım gitti. Hadi artık marka değeri yüksek olan isimlerle kıyaslamak tamam da Bajaj ne denli bir firma ki bu kadar çok savunur olduk milletçe?

Bundan 2-3 yıl öncesine kadar adını duysa giyim markası sanacak insanlar şimdi bajajı rakipsiz kılıyorlar ya helal olsun. Kıyaslanan modeller de içlerinde en yenisi Benelli o da herkesin bildiği bir marka. Cidden komik bir milletiz.

Fiyatlar konusunda ben de daha düşük fiyatlardan piyasaya girmesini isterdim ama oluru buymuş demek ki. Diğer modellerle de kıyaslayınca gayet normal fiyatlar. Düşük fiyata satsalar bu sefer de kesin ip var deriz ya da başlarız çan çin çon muhabbetine.
Fiyat 2800 KÜSÜR YURO İDİ zaten.Düzeltiyorum ben öyle hatırlıyorum.8850 TL ye denk geliyordu şu bat ayında sahibindende gördüğümde

Son düzenleme:
TNT 600 başlığına da yazdım, şu çift silindir 250 cc'yi zaten kazık fiyattan satıyorlar, bunun yerine az daha pahalıya 300 cc çift silindir olanı satsalar çok daha iyi olacaktı. En azından seçenek olarak Z250, CBR250 veya R25 ile kıyaslandığında kağıt üzerinde bir fazlan olurdu. Şimdi fiyatın aynı, görüntün dışında bir artın yok. Üç modelden ikisini direk çöpe attılar. Servisi iyi olursa R25 çok satar, tek rakibi Bajaj Pulsar.

300 cc olsa bu seferde vergi muhabbetinden etkilenecekti ama. Kaçırdığımız bir diğer nokta benim yabancı kaynaklardan araştırdığım kadarıyla Benelli yurtdışında da birçok selefinden pahalıydı zaten. Gerek marka imajı gerekse kalitesi nedeniyle olmalı. Burda ucuz olmasını beklemek pek mantıklı olmayabilir. Keşke tabi daha ucuz olsa ama olmuyor.

Ben haleeen , sitede/erde verilen satış fiyat birimlerinin Neden TL olmadığına , Milletin bu duruma alışık olmasına, fiyatı bulabilmek adına ilkin döviz kuruna sonra hesab etmeye günbe gün gte kazık girdi çıktı hesabı yapmaktan rahatsızım siz değilmisiniz?

Şu fiyatları neden Tl olarak yazmazsınız, millete uyuyormu nedir? oyroo yok dalır yok e.a.'ı.

Ben haleeen , sitede/erde verilen satış fiyat birimlerinin Neden TL olmadığına , Milletin bu duruma alışık olmasına, fiyatı bulabilmek adına ilkin döviz kuruna sonra hesab etmeye günbe gün gte kazık girdi çıktı hesabı yapmaktan rahatsızım siz değilmisiniz?

Şu fiyatları neden Tl olarak yazmazsınız, millete uyuyormu nedir? oyroo yok dalır yok e.a.'ı.

Fiyatın euro bazlı olması daha iyi,
Kawasaki de döviz fiyatlandırması uyguluyor,
En azından diğer markalar gibi döviz artınca zam yaptık bahanesine gerek kalmıyor,
Bu döviz fiyatlandırmasında en azından döviz artınca fiyatı artıyor, azalınca fiyatı düşüyor,
Döviz arttı diye zam yapan firmalar döviz azalınca eski fiyata dönmüyor nedense,,,
O yüzden bu fiyatlandırma politikası ülkemiz şartlarında gayet mantıklı geliyor bana,,,

Fiyatı TL olarak yazıp dolar 30 kuruş zamlandı diye bin lira zam yapıp dolar düşünce indirim yapmayan motor firmasından iyidir.

En azında euro düşünce fiyat da azalmış oluyor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
öyle sanıyorum ki bn25, bajaj pulsar 200 e değil, uygun fiyatı da göz önüne alındığında kawasaki 250sl ye alternatif olarak değerlendirilebilir
tek silindir modeli daha tok duruyor gibi. aklım da kaymıyor değil
mayısta geliyor diyorlar
kaçtır söylüyorum ama sesimiz duyulmuyor herhal
tiz altın elbiseli adama haber uçurulsun da bir inceleme yapıversın bu cengaverlere!
ktm ktm nereye kadar? al sana çin samanıyla böyümüş italyan beygiri :)

yakında benelli türkiye motor satamıyor diye de konu açılır gibi geldi fiyatlara baktıktan sonra...

Benelli sürüş sistemi beyler :D yalnız disklerin mm'si yazmıyor kaç piston yazmıyor sitede.

TNT 250 iyimiş ama fiyatı yüksek olmuş baya. o klasmanda japonlar var

Aynen hacı , ki yani daha denenmemiş kanıtlanmamış bi makinaya bu kadar para istemek. Bi de görüntü güzel duruyor ama motordan biraz anlayan kişi sırf stickerdan bile japon olmadığını anlar bunun :D bazı detaylar çok ucuz duruyor motor üstünde, birleşik commuter sele gibi vs vs.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
CBR 600 ile TNT 600 nasıl kıyaslanabilir.TNT600'ün rakibi Yamaha Xj6'dır araştır biraz anlarsın.Fiyatın ne kadar uçuk olduğunu

Ben CC ve HP olarak kıyasladım fiyatı. Gayette iyi oldu gibi :) Tamam tarz önemlide farklı şekillerde aynı tadı veren çikolataları neylersin ? Ucuzuna bakarsın :)

Yamaha TL olarak yazdığı için herkes giydirdi, Kawasaki'yi örnek gösterdi, şimdi de Euro olarak girdiği için Benelli eleştiriliyor.

öyle sanıyorum ki bn25, bajaj pulsar 200 e değil, uygun fiyatı da göz önüne alındığında kawasaki 250sl ye alternatif olarak değerlendirilebilir
tek silindir modeli daha tok duruyor gibi. aklım da kaymıyor değil
mayısta geliyor diyorlar
kaçtır söylüyorum ama sesimiz duyulmuyor herhal
tiz altın elbiseli adama haber uçurulsun da bir inceleme yapıversın bu cengaverlere!
ktm ktm nereye kadar? al sana çin samanıyla böyümüş italyan beygiri :)

AEA yüzüne bakmaz bunun. Önyargısı var çünkü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar