Ahahah aynen kardeş

çok rezil duruyor hiç anlayamadım niye böyle bişi yapıyolar
Aynı şeyi ben de sormuştum. Kuba Sürüş Akademisi ve Benelli Sürüş Akademisi adında çalışmaları mevcutmuş ve bu yaz bilinen (ismini vermediler) bir kaç motosiklet kulübü ile ortak bir çalışma faaliyeti gösterilecekmiş. Bunların arasında motosiklet kullanımına dair tüm bilgileri kullanıcılara aktaracaklarmış.
Bana verilen cevap bu. Eğer siz arayıp cevap alamadıysanız büyük ihtimalle şu çok bilmiş üslubunuzdan dolayı veya konuşurken seçtiğiniz kelimelerden dolayı adamına göre muamele görmüşsünüzdür.
Ya gerçekten çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara. Karşınızda bir firma var ve bu firma eğer bir yerlerdeyse sizden daha zeki olacağı kesin yöneticileri vardır ki buraya kadar taşımışlardır firmayı. Bu adamlar boş bir şey yazarlar mı ya da söylerler mi veya söyledikleri bir şeyin açıklamasını yapamazlar mı? Eğer birini özellikle bir firmayı yargılayacaksak önce kendi çapımıza bakalım.
Benelli ile ilgili firmadan biriyle gayet güzel bir sohbet gerçekleştirdim. Test sürüşü konusunda henüz net bir karar verilmemiş ancak motosiklet kullanıcılarının güvendiği sektörden biriyle test ve görüş bildirimi için görüşebileceklerini söylediler.
TNT 25 ile ilgili bir takım testlerden dolayı gecikme yaşanabileceğini ama henüz net bir şey söyleyemeyeceklerini söylediler.
Fiyat konusunda özellikle çok durdum ve bununla ilgili daha da makul fiyatlarla bizi şaşırtırlar mı diye ancak fiyatların Benelli kalitesine göre ve güzel ülkemin güzel vergilerine oranla piyasaya sürebilecekleri en uygun fiyattan sürdüklerini söylediler.
Yakıt tüketimi konusunda son testlerin sonucunda bilgi aktaracaklarını, şu an tespit ettikleri tüketimi paylaşarak kullanıcıları yanlış bilgilendirmek istemediklerini belirttiler.
İnternet üzerinden kullanıcı yorumlarını yakından takip ediyorlar, Sürüş Akademisinin yanı sıra Benelli için kullanıcılara yönelik ciddi bir projelerinin daha olduğunu söylediler. Bilgi almak istedim ama bilgi veremeyeceklerini söylediler.
Şimdilik aldığım bilgiler bu yönde, fazlası ya da yanlışı olursa buradan aktarırım.