haklısın hocam r25 hakediyo gibi geliyo banada hiç görmedim canlı bi görseydim makineyi ozaman kararımı vercem
valla acıkcası canlı görürsen direk alırsın o kadar iddaa ediyorum
haklısın hocam r25 hakediyo gibi geliyo banada hiç görmedim canlı bi görseydim makineyi ozaman kararımı vercem
5 yildizli gunes vizorlu ve seyehat ederken konforlu orta sinif kask olarak CABERG tavsiye ederim.İtalyan malidir eger schubert arai shoei vs alinamiyorsa fiyat performas ve guvenlik acisindan en verimli kasklardan biridir.
valla acıkcası canlı görürsen direk alırsın o kadar iddaa ediyorum)
bakalım hocam bi boş olduduğumda baydara gidip görcemde sitesinde stokta yok diyor nasip inş planladığım gibi olurda bende aranıza katılırım
hocam ninja 250sl diyodum ama oda bana göre çok oyuncak gibi duruyor tabi resimlerden gördüğüm kadarıyla benim görüşüm bu daha önce MZ 251 kullanmışlığımda oldu bide motoru kredi çekip alıcağım için tırsıyorum açıkcası bi sıkıntı olduğunda satmak zorunda kaldığımda sorun çıkarırmı diye nede olsa daha yeni bi makine bide baksanıza arkadaşlar bakım bile yaptıramıyor biraz daha bekleyip yedek parçalar gelene kadar mesela ona göremi alsam diyorum bilemedim ki almaya kalksam zaten sıra var![]()
inşallah mutlu oluruz sende alırsan sıcak bir yzf r25 ailesi oluruz ::friends:
ankara da alan yokmu hocam bu makineden ?
Ankara'da alanlar vardı aslında forumda ama çok aktif değiller galiba. Siz bi baydar a gidin cuma günü ben uğradım 4 tane mavi r25 duruyodu ama satılmışlardı tabi hepsi. Duruyolarsa incelersiniz en azından. Mavi renk isterseniz de mayıs hazirana sıra yazıyolar galibaBence alıcaksanız direk yakın illere bakın ben kapora verdim baydara pişman oldum.
yok hocam ben black alırım alırsam da bi gün gitcem baydara yakın zaten de haftasonu görme ihtimalimiz olurmu işte haftaiçi iş güç olduğundan
Siyah alırsan ankaradan rahat alırsın sıra beklemeden ilk partiden, 1 hafta öncesine kadar boşta 1 tane vardı hatta satılmış galiba.
Pazar açıklar mı bilmiyorum ama cumartesi açık bayi.
cumartesi açıksa iyi hocam çıkar giderim inş en yakın zamanda kavuşursun makinene![]()