Bende var,Fuardan aldım 8077 Disk Kilidi ve Zinciri
Disk kilidinin güvenlik seviyesi 20/18
Zincirin güvenlik seviyesi 20/19
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
Sen 120 db sesin neye denk geldiğini biliyormusun ?
Ne benim kullandığım abus nede piyasa da 500 TL üzeri satılan kilitler
120 Db polis sirenlerinin çıkardığı sese denk gelir dünya ğzerindeki hiç bir disk kilidi bu sesi veremez.
Bu ölçümleride neye göre yapıp kutuların üzerine yazıyorlar şaşıyorum valla.
Ben okmeydanında perpaya gidiyordum motoru taksi durağının ve otobüs durağının oraya bağladım ki resimlerde gözüküyor alttaki resim motoru oynattım sanki çalmaya çalışıyormuşum gibi kurcaladım disk kilidinin alarm ciyak ciyak bağırdı kimsenin umrunda değil ki hemen yanımızda taksi durağı ve otobüs durağı olmasına rağmen.o yüzden alarmlar fasa fiso önemli olan disk kilidinin veya zincirin kesilmemesi veya kırılamaması
Disk kilidinin güvenlik seviyesi 20/18
Zincirin güvenlik seviyesi 20/19
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
120 dB alarm öterken sakız falan kesmez, abus granit 8077'e özel lockpick olmadan evinin rahatlığında videodaki gibi açılması imkansıza yakın.
Yine de iddialı hırsızları bekleriz, kapımız açık.
Sen 120 db sesin neye denk geldiğini biliyormusun ?
Ne benim kullandığım abus nede piyasa da 500 TL üzeri satılan kilitler
120 Db polis sirenlerinin çıkardığı sese denk gelir dünya ğzerindeki hiç bir disk kilidi bu sesi veremez.
Bu ölçümleride neye göre yapıp kutuların üzerine yazıyorlar şaşıyorum valla.
Ben okmeydanında perpaya gidiyordum motoru taksi durağının ve otobüs durağının oraya bağladım ki resimlerde gözüküyor alttaki resim motoru oynattım sanki çalmaya çalışıyormuşum gibi kurcaladım disk kilidinin alarm ciyak ciyak bağırdı kimsenin umrunda değil ki hemen yanımızda taksi durağı ve otobüs durağı olmasına rağmen.o yüzden alarmlar fasa fiso önemli olan disk kilidinin veya zincirin kesilmemesi veya kırılamaması
Son düzenleme: