- Konu Yazar
Hep Cruiser düşündüm, Başlangıç olarak ve cruisera a geçiş için Commuter ile başladım. Kullandığım zaman zarfında commuterın ihtiyaçlarımı fazlası ile karşıladığını gördüm ve başka türe geçme konusunda aceba bu rahatlığı bırakmasam mı çekincem olmaya başladı.
Motosikletleri ve türleri tanıdıkça, ihtiyaç ve zevklerim doğrultusunda da, sahip olmayı istediğim motosiklet şekli değişmeye başladı.
SS bana hitap etmiyor orası kesin. Ama param olursa Cruiser, Naked, Cross, Sport Tourer, Enduro dan birer tane isterim
Commuter kullanıyorum. Hepiniz gibi başka motorlara bakmadan da edemiyorum.
Şu aralar en sevdiğim modeller
Sizlerle paylaşmak istedim.
Kawasaki W800 SPECIAL EDITION (Chopper)
Şekli, şemali, gücü, torku tam bana göre
amaaaaa ..
Fiyat abooooowww dedirten cinsten 10.800 Eyyyrooo, bugünkü kur ile 29.700 TL.

Yamaha SR400 (Sport Heritage)
Bu da sevdiğim bir motosiklet,
Ama yine fiyat benim için çok yukarılarda. 18.250 TL.

Suzuki Van Van 125 (Street)
Bu sene gelicek deyince bi meraklandım nasıl bir şey diye. Göze biraz küçük gibi görünüyordu ama Barkın da bindi fena değil. Fiyat 7-7.500 seviyesinde olsa idi almak için 1 dakika düşünmezdim ama
Bu motosiklette 9.950 TL.

Bu motorlara istenen fiyatlar gerçekten fazla geldi bana.
İşi bilen siz arkadaşlar, bu modellere benzer fiyatı makul, parçası, ustası bulunan hangi marka ve hangi modeli önerirsiniz?
Motosikletleri ve türleri tanıdıkça, ihtiyaç ve zevklerim doğrultusunda da, sahip olmayı istediğim motosiklet şekli değişmeye başladı.
SS bana hitap etmiyor orası kesin. Ama param olursa Cruiser, Naked, Cross, Sport Tourer, Enduro dan birer tane isterim
Commuter kullanıyorum. Hepiniz gibi başka motorlara bakmadan da edemiyorum.
Şu aralar en sevdiğim modeller
Sizlerle paylaşmak istedim.
Kawasaki W800 SPECIAL EDITION (Chopper)
Şekli, şemali, gücü, torku tam bana göre
amaaaaa ..
Fiyat abooooowww dedirten cinsten 10.800 Eyyyrooo, bugünkü kur ile 29.700 TL.

Yamaha SR400 (Sport Heritage)
Bu da sevdiğim bir motosiklet,
Ama yine fiyat benim için çok yukarılarda. 18.250 TL.

Suzuki Van Van 125 (Street)
Bu sene gelicek deyince bi meraklandım nasıl bir şey diye. Göze biraz küçük gibi görünüyordu ama Barkın da bindi fena değil. Fiyat 7-7.500 seviyesinde olsa idi almak için 1 dakika düşünmezdim ama
Bu motosiklette 9.950 TL.

Bu motorlara istenen fiyatlar gerçekten fazla geldi bana.
İşi bilen siz arkadaşlar, bu modellere benzer fiyatı makul, parçası, ustası bulunan hangi marka ve hangi modeli önerirsiniz?