Mavi beyaz istedim siyah oldu kısmet - R25 merhaba Apache güle güle :(

İllede mavi-beyaz diye ısrar edip 20 gün daha beklemeyi göze almama rağmen bugün bayiye gelen siyahı görüp vuruldum. Ödemeyi yaptım . Faturaları henüz gelmediği için plaka işlemlerini başlatamadık , bir ihtimal yarın.

Bu arada trafik ,sigorta, plaka , takipçi için 450 ödedim.

Fotoğraf bekleyenler için telefonumdan fotoğrafları alıp ekleyeceğim , hepimizin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler inşallah...

Hayırlı olsun,güle güle kullan.Siyan asildir ve favori rengimdir:cat:

Yamahaya olan kızgınlığım geçerse kesinlikle siyah alırım. :) siyah asildir, candır.

İllede mavi-beyaz diye ısrar edip 20 gün daha beklemeyi göze almama rağmen bugün bayiye gelen siyahı görüp vuruldum. Ödemeyi yaptım . Faturaları henüz gelmediği için plaka işlemlerini başlatamadık , bir ihtimal yarın.

Bu arada trafik ,sigorta, plaka , takipçi için 450 ödedim.

Fotoğraf bekleyenler için telefonumdan fotoğrafları alıp ekleyeceğim , hepimizin tekeri düz bassın, kazasız belasız sürüşler inşallah...

Hocam hangi şehirdesin? ben istanbul plaka için sigorta 300 - 350 arası diye öğrendim. Aldığım fiyatlar şu şekilde.
Plaka ruhsat işlemleri 350, sigorta 350, bandrol 60 lira, bunların içine takipçi masrafı da dahil. Açıkçası bi yerden sonra da düşünmüyorum zaten giren girdi artık 100 lira 200 lirayı hissetmez oldum, üstüne bide rosso 2 alacağım tam şemsiye açılacak Allah yardımcımız olsun cümleten...

Hayırlı olsun,güle güle kullan.Siyan asildir ve favori rengimdir:cat:

Abi bak forumda yazılarına değer verdiğim nadir kişilerdensin az önce niye zorla siyah alıosun dedin bende direk biraderi aradım ya abi beklesem mi acaba mavi beyaz için diye bana cevabı aynı senin ki gibi oldu hasta mısın siyahtan güzeli mi var siyah candır dedi bi de üstüne senin bu yazını okudum ikna oldum şuan bende siyah diyorum artık :)

Son düzenleme:
Bursa'dayım. Satıcıya ne tutacak dedim (ilk gelen partiden tecrübe ettiklerini düşünerek) takipçi dahil 450 dedi, verdim . Daha da ekstra çıkmaz diye tahmin ediyorum. Rosso'lar için canım yetmedi ama ilk iş aklımda lastikler. 1-2 ay bineceğim sanırım bu lastikler ile. Sakin sakin rodajı atlatıp Rosso 2 leri takacağım inşallah.

Hocam hangi şehirdesin? ben istanbul plaka için sigorta 300 - 350 arası diye öğrendim. Aldığım fiyatlar şu şekilde.
Plaka ruhsat işlemleri 350, sigorta 350, bandrol 60 lira, bunların içine takipçi masrafı da dahil. Açıkçası bi yerden sonra da düşünmüyorum zaten giren girdi artık 100 lira 200 lirayı hissetmez oldum, üstüne bide rosso 2 alacağım tam şemsiye açılacak Allah yardımcımız olsun cümleten...

Abi bak forumda yazılarına değer verdiğim nadir kişilerdensin az önce niye zorla siyah alıosun dedin bende direk biraderi aradım ya abi beklesem mi acaba mavi beyaz için diye bana cevabı aynı senin ki gibi oldu hasta mısın siyahtan güzeli mi var siyah candır dedi bi de üstüne senin bu yazını okudum ikna oldum şuan bende siyah diyorum artık :)

Onu dememin sebebi parayı veren sensin onlarda bi zahmet bari istediğin rengi versinler diye.Ha fikrimi sorsaydın tabiki siyah :) Almana çok sevindim.Tekrar hayırlı olsun.

İşte bunlar da fotoğraflar. Allah almak isteyen herkese nasip etsin . Kazasız belasız inşallah.

2rcy8fc.jpg

29pewep.jpg

r1ep1e.jpg

Harbinden resimdeki siyah motosiklet güzelmiş. Yamaha iyi hoşta Türkiye distribütöründe iş yok. Keşke elektronik cihazlar gibi birden fazla distribütörleri olsaydı :)

alanlara hayırlı olsun .. bu ön çamurluktaki yamaha yazısı olmamış.. o ne oyle apaci gibi

Hayirli olsun kazasiz belasiz Binin. Kawasaki ninja 300 r baktinmi onuda tercih edebilirsiniz

Hayirli olsun kazasiz belasiz Binin. Kawasaki ninja 300 r baktinmi onuda tercih edebilirsiniz

ÖTV 'nin dayanılmaz hafifliğin etkisi ile Ninja 300 fiyat olarak bir kaç tık daha yukarıda. Genel olarak bu segment motorların hiç birinin bu parayı etmeyeceğini düşünsem de ülkemizin gerçekleri var. Gerek görüntü gerekse teknoloji olarak Yamaha rakiplerine göre önde diye düşündüğüm için fazla uzamadan aldım geçtim.

Yamaha r25' lerini r3 yaptırmak isteyenler yakında halleder, vergiden de muaf olur kaynak güzel yerden de ben hiç uğraşamam şahsen ha 250 ha 300 piste çıkacak değilim ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar