glock: Biraz daha gözümü karartsaydım alacaktım ACE Cafe London'u , olmadı maalesef. İlgilendiğin için saol (Bonneville T100'ü cep telinden gösterdin).
acayüp: Fuarda sergilenen cafeler değilmi bunlarnerede toplandı bunlar?
glock: Biraz daha gözümü karartsaydım alacaktım ACE Cafe London'u , olmadı maalesef. İlgilendiğin için saol (Bonneville T100'ü cep telinden gösterdin).
acayüp: Fuarda sergilenen cafeler değilmi bunlarnerede toplandı bunlar?
Yerimiz emirgan tarafında .
Yerinizde neler var bi fikir edinsek olmaz mı???
Siz özelleştirme yapıyormusunuz? Eğer yapıyorsanız bundan bizde faydalanabiliyormuyuz yoksa "kendim yapıyorum kendim biniyorum" mu?
Haangi motorları yapıyorsunuz yada daha doğrusu motor ayırdediyormusunuz? Aslında sormak istediğim şu ki bende 2007 BMW R1200R var. bunu kesip biçmeye, scrambler yapmaya kıyabilirmisiniz?l:
Eğer tüm soruların cevabı "evet" ise.... İletişim numaranız ne?
Ahanda!!! Tam aradığım cevaplar!! görebileceğimiz örnekler falan varmı internette adres verebileceğiniz yada fotolarına bakabileceğimiz? Hem fikir ediniriz, hem feyz alırız, hemde gözümüz gönlümüz bayram eder.
Aslında motoru aldım, şu aralar internetten tüm scrambler, cafe racer fotoğraflarını tarıyorum. Ne yapmak istediğm üç aşşağı beş yukarı belirmeye başladı. Lakin bizdeki ustalar bir başladı mı "abi onu yapamayız yaaa" lara arkası gelmek bilmiyor maalesef. "Ustam elin keferesi yapmış, bak fotoğrafıda var." falan sökmüyor.
Varmı bu derde bir derman sende?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
Misal bundan
http://www.ridermagazine.com/wp-content/uploads/2007/04/2007-BMW-R1200R-water1.jpg
Bunu çıkarabilirmiyiz sence?
http://maschinistenundsoehne.de/wp-content/uploads/2014/04/CRD48_1-869x580.jpg
Yahu ben kendi derdime düştüm glock un açtığı konuyu bulandırmaya başladım.
Özür dilerim glock
Lakin sahip olduğun motor ekollerden bir tanesi.
Sende zaten güzel olanı giderek eşsiz olana çevirmeye başlamışsın.
Çok başarılı!!
Böyle bir motor sanırım o "son motor" noktasıdır birçoğumuz için.
Tebrikler!!

Sorun değil, takılın sizAcayüp bak insanlar örnek fotoğraflar bekliyor
Sagol glock!
takılıyorum o halde izninle.
1- Glock doğru söylüyor: Örnek fotoğraflar bekliyoruz.
2- İletişime nasıl geçeriz ki senle acep? Buluşup neler yapabiliriz, neler yapamayız bi konuşmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Sorun değil, takılın siz Acayüp bak insanlar örnek fotoğraflar bekliyor![]()
Sagol glock!
takılıyorum o halde izninle.
1- Glock doğru söylüyor: Örnek fotoğraflar bekliyoruz.
2- İletişime nasıl geçeriz ki senle acep? Buluşup neler yapabiliriz, neler yapamayız bi konuşmak lazım.