Mavi beyaz istedim siyah oldu kısmet - R25 merhaba Apache güle güle :(

neyin takipçisine 250 lira verdiniz hocam?
sigortayı kendiniz yaptırabiliyorsunuz.

Takipçiye 250 tl verdim plakamı getirdi. Sadece imza atmak için beni çağırdı. O sırada kredi kartıyla da sigortayı çektik. Yani bütün masrafım 450 tl oldu. Herşey dahil.
Takipçiye verdiğim 250 tl içinde 170 ruhsat parası 20 dosya 15 plaka var. Kendisi de 40 tl gibi bişey almış oldu.
Diğer herşeyi de kendimiz yapabiliriz. Ama benim zamanım yok bu işlere. Dünyanın en kıymetli şeyi para değil zamandır.

Son düzenleme:
Takipçiye 250 tl verdim plakamı getirdi. Sadece imza atmak için beni çağırdı. O sırada kredi kartıyla da sigortayı çektik. Yani bütün masrafım 450 tl oldu. Herşey dahil.
Takipçiye verdiğim 250 tl içinde 170 ruhsat parası 20 dosya 15 plaka var. Kendisi de 40 tl gibi bişey almış oldu.
Diğer herşeyi de kendimiz yapabiliriz. Ama benim zamanım yok bu işlere. Dünyanın en kıymetli şeyi para değil zamandır.

sadece işlemleri yapması için 250 tl verdiniz sandım o yüzden çok fazla geldi bana.

Kazasız,belasız sürüşler..Hayırlı olsun üstat.Tvs nin ilanını buraya yazarsan belki aramızdan bir arkadaşımıza gidebilir.Kimin kullandığını biliyor oluruz hiç değilse.Tşkler

Bayağı harale gürele çıkardık Yamaha için , açgözlü patronların canı cehenneme :farao:, motorsuz kalmaya değmez. İzlenimlerini merakla bekliyorum.

Kazasız,çiziksiz sürüşler.

Paradan ziyade salak yerine konulmak insanin daha çok zoruna gidiyor. Herkes mevzuyu biliyor.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok sağolun.

Kazasız,belasız sürüşler..Hayırlı olsun üstat.Tvs nin ilanını buraya yazarsan belki aramızdan bir arkadaşımıza gidebilir.Kimin kullandığını biliyor oluruz hiç değilse.Tşkler

Hocam ben 4000 liraya forumda ilan açtım pek takan olmadı ama ilanı dün gece sahibine koydum saniyesinde arayan oldu sabahta başka birisi aradı aldığını söyledi benim motor haftaya cumaya anca hazır olurmuş alan arkadaş tamam ben razıyım beklemeye kapora da veririm istersen vs. dedi kapora istemez dedim bekliyoruz şimdi.

Yalnız gerçekten huylandım bu 750 masraf işine akşam gidip konuşacağım gerekirse takipçiyi ben bulup halledeceğim 750 iyi para.

Vekaletle birlikte 800 çok fazla oluyor gibi üstat.Ben hiç alım yapmadım ama diğer forumlara bakındım.Şöyle:
Ruhsat: 180
Plaka: 20
Şoförler odası, dosya vb: 20

hepsi yuvarlama ama yine de 250 olsun sigorta 500 olsa olmaz da :) sanki biraz öpüyorlar gibi üstat seni :queen:

178.50 ruhsat, 15 plaka, 20 dosya, 200-300 sigorta. Vekalet olursa oda 60-90 TL.

Yeni motorun hayırlı olsun. :cat:

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. siyahta fena agresif duruyor :wiinkk:

Hayırlısı olur inş. Allah kaza bela vermeden güle güle bınmeyi nasip etsin. ROSSO 2 almakla doğru karar. CBR 250 R ye aldım. Çok değişiklik hissettim.

Gittim parayı ödedim az önce, yoğun talep var çalan telefonlar sürekli R25 arayan kişilere ait, aksesuarlar topuz tankpad vs. hep bi sonraki partide gelecekmiş. apacheyi alacak arkadaşta gördü beğendi rodajını iyi yapmışsın belli dedi biraz sürdükten sonra, kendimden iyi baktım o motora benden iyi besleniyor tabii ki güzel olacak rodajı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar