Mavi beyaz istedim siyah oldu kısmet - R25 merhaba Apache güle güle :(

Yarın R25' imin vekalet işlemlerini vs. başlatacağım sigorta, ruhsat, plaka 750 tutuyormuş az mı çok mu bilemedim aklıma gelen tek şey bunca yağmur gibi zamdan sonra bu motor ciddi ciddi 20' bin olmadan almaktı. Yeni gelen parti komple siyah seri olacakmış ben mavi beyaz istiyordum ama kısmet dedim ve onayladım kaderde siyah varmış demek ki :)

Bunları alırken de bi yandan daha taksidi bitmemiş apache' mi satmak için ilan verdim michelin lastik koruma demiri vs. derken 4000 yazdım fiyat için beklemek istemiyorum alıcısı varsa tak diye alsın hem alan ucuz diye dua da eder belki :)

Bunların haricinde kol gibi bir borç ve zahmetli rodaj süreci başlayacak benim için. Lastikleri ne ara alırım bilmiyorum ama bu defa rosso 2 alacağım bide onun tadına bakalım michelinlerim beni defalarca kazadan kurtardı inşallah rosso 2' de bana aynı güveni verir.

Heyecanımı paylaşmak istedim evet bu fiyata aldım enayiyim bende biliyorum ama son 1 haftalık fuar sürecinden sonra da daha emin oldum bu ülkede motor ucuzlamaz en iyisi daha fazla bindirmeden bi tane almak.

Saygılar tekeriniz düz bassın. :cat:

kazasız belasız kullan da ister siyah olsun ister kırmızı :) hayırlı olsun

Siyah bence daha güzel hocam. Hayırlı olsun. Ben son zamlardan sonra Vazgeçtim.

hayırlısı olsun kazasız belasız fiyat ne kadar ,plaka ruhsat sigorta 500 tl çıkmıyorsa (takipçilere boşuna para verme ) o para tutmaz zaten 80 - 90 vekalet gidiyor işlemleri kendin yap sigorta 250 tutsa aşağı yukarı 300 tl cebinde kalır

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Mavıyle Takas etmek isteyecek kişiler bulabilirsiniz.
Ben değilim ama :)

Bu ülkede hıcbıseyın fiyatı düşmez sadece motorun değil.

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin fiyat pahalı değil kaderimiz bu takma tadını çıkar

Motosikleti
BWS 100
Kardeş fotoğrafsız hiç değeri yok.
Hayırlı olsun :cat:
Kazasız Belasız

Kardeş fotoğrafsız hiç değeri yok.
Hayırlı olsun :cat:
Kazasız Belasız

Valla alsamda fotoğrafını koymam ciddi ciddi nazara inanırım ben aman başıma iş gelmesin bunlarla idare edin :queen:

Yamaha-YZF-R25-predator-black-color.jpg

052014-2015-yamaha-yzf-r25-black.jpg

Yamaha bize yanlış yapmasaydi ne olurdu, motoru gördükçe içim gidiyor. Alirsam kendimi salak gibi hissederim zor bir durum.

Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. nazar savurucu olarak maşallahta diyelim :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, siyah rengi daha güzel bence :cat:
1000 tl zamda çok olmuş ya :farao:

Hocam rodaji cabuk bitirinde deneyimlerinizi aktarın bize, özellikle yakıtı merak konusu.

Bune

bende senin söylediğin senaryonun malesef gerçekleşeceğine inandığım için, senin yerinde olsam aynısını yapardım.

R25 almamamın iki sebebi var.

1. si fuarda adam başına 1000 den bu partideki 200 motordan bayi başına(kafa başı) 20 bin kar ederiz en az mantalitesini net hissetiğim için lansmanda açıklanan fiyata zam yapılmasına gerçekten kızanlardanım. Fuar zaten lansmandı, tutumları çok ahlaksızcaydı.

Bu 200 binin 100 bini distiribütör, 100 binini büyük bayiler aralarında paylaşacaklar sırtlan gibi:farao:

2. asıl olanı bu motoru isteyip istemediğime tam karar veremedim 1 sezon için zamlı fiyattan, alım satım ve lastikleri göze alamadım, versys'a platonik takılmaya karar verdim:)

Velasıl kelam sen iyi etmişsin kendi açından, hayırlı olsun gazlamana bak:wiinkk:

Ninja 250 aldım ben de bu hafta masrafları yazayım senin için.

250TL Halk sigortaya (ZTS)
Şöförler odası dosyası + Emniyet formu için 15 TL İştakipçiye
Ruhsat için 178.5TL
17 TL Plaka için Söförler odasına
17 TL dürümcüye
Toplamda yarım günde 477TL verdim.

yalnız sigortadan daha ucuz fiyat verenler de oldu. motoru mondial gösterirsek sigortayı 100 liraya yaparız vs gibi garip teklifler de oldu... sigorta önemli.

Ben 250 takipçiye verdim.
200 de sigortaya. Sigorta r125 yazınca 130 tl çıkıyordu. Yamaha 250 cc yazdılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar