Arkadaşlar Merhaba ben Rasim öğretmenim.
Forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum. Sizlere birkaç sorum olacak. Bende 2012 model Yamaha YBR 125 ESD var ve sadece yazın kullanıyorum keyif için. Yani mart ayında binmeye başlayıp Kasımda falan yağlayıp kaldırıyorum. Yılda 2000 km ancak yapıyorum. Benim LS2 çene açılır kaskım var Şimdide Mont eldieven ve dizlik almayı düşünüyorum. Dizlik konusunda Venomun mafsallı modelini düşündüm ama Mont ve eldiven konusunda karar veremedim.
Montu mevsimlik alıp içini çıkararak kullanmakmı yoksa yazlık alıp soğuk olursa içine termal içlikmi giymek mantıklı olur. Eldiven olarakta derimi yoksa normalmi.(Fiyat olarakda çok yüksek olmasını istemiyorum yani ikisi için en fazla 300-350 tl ayırabilirim.) Aynı zamanda marka model belirtirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar sabahları motoru çok zor çalıştırıyorum. Gaz vererek veya vermeyerek bi kere çalışıyo ondan sonra stop ediyo yavaş yavaş bidada zor çalışıyor hava ayarındanmı
Ben jiklesiz hafif gaz verip marşa basıyorum çalıştırıyorum, sona 8-10 sn kadar 2500-3000 devir civarında tutuyorum, sonra devir kendiliğinde yükselip gaz yemeye başlıyor zaten o zaman bırakıyorum stopta etmiyor, deneyin bir isterseniz.
Bugün gösterge panelinin ampullerinden birini değiştirdim, bu makinanın en ince ayrıntısı bile kalite , Toshiba marka lamba koymuşlar
[url]http://i.hizliresim.com/070A0V.jpg[/url]
Led olanlarla değiştirseydiniz, gerçekten çok güzel görünüyor :cat:
Aslında düşünmüştüm bunu, servise sordum led mi yapsam acaba hem az enerji harcar falan dedim,
boşver orjinalini bozma deyince vazgeçtim.
Led olunca daha mı aydınlık oluyor göstergeler ? Görsellik açısından baya bir fark oluyorsa yarın taktırabilirim aslında.
Led olanlarla değiştirseydiniz, gerçekten çok güzel görünüyor :cat:
Arkadaşlar Dün dediğim gibi Yağ değişimini Yaptım. Castrol Power 1 4t 10/40 yağ kullanıyordum. Sorunsuzdu. Sırf denemek ıcın İPONE 10/40 aldım. Sonuc MÜKEMMEL! Vites geçisleri bi yumusak bi yumusak anlatamam sizeTık sesını duymaz oldum
Pıtır pıtır geçiyor hele motor ısınınca daha bi tatlılasıyor. Yolda akıskanlığıda değişti. Castrol ile kıyaslarsak 1 gömlek üstün diyebilirim.
ıpone dene bakalım kaç km gidecek castrol 2500 civarında cortluyor.
Arkadaşlar Dün dediğim gibi Yağ değişimini Yaptım. Castrol Power 1 4t 10/40 yağ kullanıyordum. Sorunsuzdu. Sırf denemek ıcın İPONE 10/40 aldım. Sonuc MÜKEMMEL! Vites geçisleri bi yumusak bi yumusak anlatamam sizeTık sesını duymaz oldum
Pıtır pıtır geçiyor hele motor ısınınca daha bi tatlılasıyor. Yolda akıskanlığıda değişti. Castrol ile kıyaslarsak 1 gömlek üstün diyebilirim.
Xenon farım geldi bağlantısını ben yaptım güzel oldu orijinal ampulden iyi oldu. tavsiye ederim hiç bi bağlantı kablosunu kesmeden sökmeden takılabiliyor orijinale dönmek basit.
Xenon farım geldi bağlantısını ben yaptım güzel oldu orjinal ampulden iyi oldu. tavsiye ederim hiç bi bağlantı kablosunu kesmeden sökmeden takılabiliyor orjinale dönmek basit.