Ilk marsa bastik. 000001 km 
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar. bende foruma ilk defa üye oldum 1 aydan fazladır takip ediyorum hem burayı hem piyasayı. dün akşam suzikiyi görünce işte aradığım arkadaş bu dedim. özellikle yeni çıkacak inazuma f'in dış görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka bunu almalıyım dedim. fakat ağırlığı korkutuyor beni. 170cm 58 kiloyum bi kaç yıldır sürmüyorum, öyle fazla sürmüşlüğümde yok ilk motosikletim. konfor ve ilk öğrenenler için en iyilerden birisi olduğunu herkes belirtiyor. bütün deneyimlerini paylaşırsan seviniriz. haziran sonu bakalım piyasa ve durumlar nasıl olacak. anca o zamana alabilcez gibi
not olarak da eğer bunun f modelini maddi sebeplerden alamaz isem cbr250 almak zorunda kalacağım. allah bu sistemi kahretsin (2.el cbr bu arada)
Şu anda çatır çatır yazıyorlar cezayı. Şirket yazısı varmı yokmu bakmıyorlar. Moto sohbet kısmında konusu var. Artçı konusunda bende emin değilim. Sadece duyum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bu arka çanta cezalarının dayanak noktası ne acaba? Başına gelmiş birisi kanun maddesini söyleyebilir mi? Ortada bi netlik yoksa bilgi edinme talebinde bulunmayı düşünüyorum. cevap verirlerse konu belki netliğe kavuşur.
İnazuma F modelinin broşürü internet sitesinde yayınlanmış. Ben motoru beğendim, bayilere gelince bir inceleyeceğim. Belki bu sene değiştirebilirim benimkiyle.
Arkadaşlar merhaba
Sizlere bir sorum olacaktı. Artçı ile binerken arka süspansiyon ayarını kaç yapıyorsunuz? Baktım baktım bulamadım![]()

Merhaba, bende Antalya Suzuki bayisinde gördüm, sağını solunu inceledim çok hoşuma gitti henüz 2015 modeli gelmemiş sanırım 1 aya gelecek, büyük ihtimalle alacağım, eski kasaya göre çok daha geniş bir ön var, saati daha dik ve görmesi kolay, tek takıldığım nokta bu grenaja motor koruma demiri takılmayacağı, alternatif korum anasıl yapılacak bilemiyorum
Merhaba, bende Antalya Suzuki bayisinde gördüm, sağını solunu inceledim çok hoşuma gitti henüz 2015 modeli gelmemiş sanırım 1 aya gelecek, büyük ihtimalle alacağım, eski kasaya göre çok daha geniş bir ön var, saati daha dik ve görmesi kolay, tek takıldığım nokta bu grenaja motor koruma demiri takılmayacağı, alternatif korum anasıl yapılacak bilemiyorum
Grenajlı modele oturdum, inazumayı arkadaşımdan alıp sürmüşlüğüm var. F modeli çok yüksek, çok ağır geldi bana. Bu şekilde çok hızlı olcagını sanmam bu motorun seyahat için uzun boylu olan için ideal
Teknik verilerde yükseklik ve ağırlık önceki modelle aynı diye biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Sele yüksekliği anlamında söylüyorum tabi
Teşekkürler inceleyim ilk defa duydum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
inazuma F'de lastikler IRC malum, Karyol lastik Antalya ile görüştüm değiştirebilirmiyiz diye ancak ilgili ebatlar ın başka markalarını bulmak zormuş anladığım kadarıyla, pirelli sport demon var alternatif olarak ama bu lastiğin de hamuru sert ve geç ısınıyor diye bilgi aldım, motoru aldığımda bakacağız artık