16 bin 250 lik için çok iyi fiyat. leblebi çekirdek gibi satar.
İroni yapıyosun sanırım arkadaşım. Gerçi haklısında bizim milletimiz keriz.. Ama benim aradığım bayi'de 4 kişi varmış sırada istanbulda üstelik.
Burada bahsedilen 10-20 kişi var sırada bilmemne hikaye hepsi. Hatta adamın söylediğine göre 14.5'dan yukarı çıkarsa fiyat kaporayı iade ediyolarmış.
Yinede ne olursa olsun bu kodumun ülkesinde motor fiyatları her yıl 1-2 bin lira artıyor.
Benim bütçem kısıtlı olmasa bunlarla hiç uğraşmam ama işte bütçe yok. Şuan var 4.500 lira param. kredi çeksem 10 bin lira anca motora o parayı veriyorum. Ne anladım bu işten? Hiç değilse 13.5 zamanında herşeyiyle alabilirdim.
Mecburen yazı geçirmek için ninja SL alıcam. Seneye artık direk cbf 600 çekerim. Yamaha'da avucunu yalar.
Ne kadar almayın desekte insanlar alır ama yinede biz görevimizi yapalım. 14'ün üzerinde fiyat olursa ALMAYIN ARKADAŞLAR!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
fz6 fazer6 xj6 mt07 cbf600 vs vs bi ton, bende zaten aynı mantıtayım

o yüzden vazgeçtim, 250cc lik motora 15 maliyet yapacağıma fz6 alma niyetindeyim kısmetse.
2.el'mi alacaksınız acaba?
Böyle bir makine varken gidip R25 almak mantıksız. Gider bunu alırım.
Tabi param olsaydı alırdım. Mecburen Ninja SL anasını satim :salut: