Su Ipek kardesimiz sadece dergilerde yazmaya devam etse, cok afedersiniz sekilci kesinlikle degilim ama iticiligine dayanamadigimdan o laz burnunu bizim gozumuze soka soka yapmacik hareketleriyle sinirimizi bozacak sekilde videolarda gorunmese Turk tarihindeki en iyi hirsizlik dosyasi videosu olurdu bu. Malesef degil.
Bazi insanlar ne yazik ki ekrana uyumlu ya da fotojenik degil. Misal Barkin yakisikli ya da Tv materyali bir adam degil. Hareketlere bakarsan maymuna bile benzetebilirsin ama ekran karsisindaki ozguveni ve diksiyonu nedeniyle sevmemek elde degil. Ipek ve Omer'de bu durum yok. Bunu Acun Ilicali(Acun firardayi hatirlayanlariniz bilir) ve Burcu Esmersoy'un sundugu tum programlarla karsilastirirsaniz ne demek istedigimi daha iyi anlayabilirsiniz.
Yine de emege saygisizlik olmaz videolarda olusunu bir yana birakiyorum muhtesem cabasindan dolayi kesinlikle takdiri ve saygiyi hakediyor Ipek.
Valla ben bu mesajda ırkçılıktan başka birşey görmüyorum keşke sizde resminizi koysaydınız yada video çekseydiniz bizde sizin kaşınıza gözünüze laf etseydik, gerçi çoğu kişi etmez u söyledikleriniz bizim dinimize uymayan şeyler insanların fizikleriyle dalga geçmeyin yoksa dalga geçilecek hale düşersiniz düşmez kalkmaz bir Allah var bizim ne olacağımız belli değil özellikle şu motorun üstündeyken.
Diğer olayınız ise bu iki insanı gidip acun ve burcu esmersoyla karşılaştırmanız... Allah aşkına ikiside Türkiye de tek bunlarla mı kıyas yapılır? Bu arkadaşlar zaten o akdar yetenekli olsa size hırsızlık videosu çekmez gider biri arda ile aşk yaşar öteki de kendi televizyonunu kurardı. Verdiğiniz örnekler en uç noktanın da uç noktasında, siz gidin acunla 1 çift kelime konuşabiliyor musunuz sizi adam yerine koyup yanına yaklaştırmazlar ama ben Ömer ile konuştum oldukça mütevazi çok iyi bir insan yaptıkları iş sizin gördüğünüzden milyon kat daha zor her bir video ortalama 15 dk sürüyor ama çekimi günler alıyor, bbu adamlar barkının emir eri gibi gece yarısı dahi iş için fırlayıp istanbulun öteki ucuna gidiyorlar, şimdi gidip bu adamların emeği acunla burcu esmersoyla mı karşılaştırılır?
Takdiri saygıyı hak ediyor ama sıfatına hakaret edilebilir öyle mi? Yazdıklarınızı bbi okusalar bırakın video çekmeyi yaşamaktan soğurlar bu kadar vicdansız yorumlar yapmayın ayıptır.
Ben videodan çok öenmli şeyler öğrendim, mesela motoru ilk aldığımda koyduğum depoda bile kilitlerdim hem disk hem zincir kilidiyle ama artık rahatlamıştım kapıda bile güneşli havalarda belki çıkar yine binerim diye bi tek direksiyon kilidiyle bırakıp saatlerce bbakamzdım ama öğrendim ki hırsız aydınlığa karanlığa bakmıyor atlıyor ve gidiyor kimse de ne yapıyorsun demiyor, Titreşim alarmı yada gps alacağım inşallah. Polis hiç bir şey yapamıyor videodan çıkan bu en azından bi tanıdık polis bulup gps ile takip edebiliriz.
Alışveriş merkezlerinin kamerasına güvenirdim meğerse orası hırsızlar için açık büfeymiş bundan sonra oralarda da kilitleyip bırakacağım. güvenlik kameralarının bize faydası yok çıkarılacak sonuçlardan birisi de bu bence.