Ya bide 110 km oldu motorun hala ön freni yok ? bugün az kalsın arkadan geçiriyodum arabaya son çare vites düşürdüm arka teker kitledi o panikle arka frene asıldım bi sağa attı bi sola attı son anda durdum vala
İlk 300 - 400 kilometre benimde aynı şekilde idi faha sonradan yavaş yavaş balata alıştı diske ve şuan fren performansı gayet iyi.
Arkadaşlar bugün ilk bakım olan 500 - 1000 bakımına götürdüm motoru, yine Motul 5000 10w40 yağ koydurdum, bugünün özeti:
http://i.hizliresim.com/N5kJWk.jpg
Bugün yarın motor 1000 kilometreye gelecek daha alalı 1 ay olmadı :mrgreen:
hayırlı olsunkaç para ödedin servise ve yağ kaç lira bir de tam olarak ne yaptılar serviste benim aldığım yer motorun başında durmamıza izin vermiyor sabah ver akşam al diyor ee bende güvenipte motul yağı onlara teslim edemem...
Evet başında bırakmıyorlar 11'de bıraktım 2:30'da teslim aldım.
Yapılan işlemler:
+ Yağ değişimi,
+ Aynalar sıkıldı,
+ Zincirin orada bir ses vardı o giderildi,
+ Civatalar sıkıldı
20 lira işçilik aldılar yağı ben götürdüğüm için normalde yağ onlardan olursa 40 lira yağ bizden olursa 20 lira.
Motul yağ ise 25 lira yani totalde 45 tl yaptı 5 liralık bir fark için o dandirik Mondial'in ayçiçek yağını koydurmaya değmez.
Yağ konusuna gelince tamamen servisin insafına kalıyorsunuz bana boş şişeyi gösterdiler ve kitapçığa '' Müşterinin istedği doğrultusunda Motul yağ koyuldu '' yazdılar artık Gerisini Allah bilir.
Sorununuz nedir burdan yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız
Başında durmamıza izin verseler yağımı kendim götürürüm gerekirse yağ parasını düşmesin ama işini layıkıyla yapsın.Zincir temizliği yapılmamış sanırım ? normalde bi kap içinde sıvı bişeye yatırmaları gerekiyor muş
yahu milletin malina zarar vermek ne kadar kolay sere.sizler benimde camurlugu cizmisti gecmis olsun :S