Adana Toplu Şehiriçi Gezi
www.youtube.com/channel/UCF2gQU-exWtkznj-1n41cxw/videos
www.youtube.com/channel/UCF2gQU-exWtkznj-1n41cxw/videos
avatar resmindeki gibi sürdüysen normaldir...
Yok ya birkaç keç denedim öyle baktım zincir uzuyor yapmadımama tek teker bağımlılık yapıyor çok zevkli birşeymiş
Did marka zincir işçilikle beraber 350 kaymeAcayip zevkli oluyo , neşesi yeter :queen:
Nereden aldın zinciri bide lastik alıcam pirelli Diablo Rosso II o konuda da bilgin vardır senin forumda araştırıyordun.usta ben geçen hafta aldım DID 520 X2 Ring zincir 180 TL idi, bi tanıdığa taktırdım, baya uğraştı ama dişlileri felan mazotla sildi etti, 20 lira da ona veridm 200 liraya mâl oldu.
Nereden aldın zinciri bide lastik alıcam pirelli Diablo Rosso II o konuda da bilgin vardır senin forumda araştırıyordun.
zincirleri magaza.entelenerji.com adresinden aldım.
pirelli rosso 2 lastikleri de motolastik.com dan aldım.
iki üründen de gayet memnunum, hele ki lastikler geçen hafta hayatımı kurtardı diyebilirim. yolun ortasından dönüş yapmaya çalışan birine az daha yapıştırıyodum, bir neyseki ben araca yapışmadan lastiklere yere yapıştı ve 5 metre kala aracın arkasından geçerek kurtuldum.
AEA videosunda yeni kasa grenajı için 150 TL dediler ama ben Esengül'de 100 TL'ye yaptırdım.
Baya bi sasirdimben 185tl verdim yan grenaja 2013 model benim motorum bi onceki kasa yani siz bedavaya yaptirmissiniz
Kaskodan yaptırdığım için benim için farkeden bir şey olmadı ama yine de ucuz olması güzel tabii.