eyvallah,mevcut da innova ve ramzey cross var,ufukta crossruner veya dl 650 nasip.Hayırlı olsun,,, ufukta (yada mevcutta) ne var ??
SYNUR GEC OLDU CEVAP YARI ORJİNAL TAKTIM MAŞALLAH GAYET SÜPER)))
![]()
Xt660R apartmanın depo kapısından geçermi?Kapının genişliği 76cm bu konuda deneyimi olan varsa bilgi alabilirmiyim.
odaklanman gereken sayı 76 deil yukarıdaki10 bin tlYe aldım
odaklanman gereken sayı 76 deil yukarıdaki![]()
eğer iyi bakılmışsa ve sen de iyi bakarsan çok değil, 660 bloğu sorunsuz olması ile ünlü diye biliyorum. Kullanıcıları daha detaylı bilgilendirecektir elbet. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Kaçıncı motorun ?? Yada kaç km tecrüben var?
Merhaba arkadaşlar. 2006 Xt660r aldim sayilir. 76 bin km cokmu? Full aksesuarli elcik isitmaya kadar var sadece yan canta eksik. Sahibide moturuda tanidik. 10 bin tlYe aldım. 76 bin gözüme batiyor ama. Moturcu abiler normal diyor siz ne diyorsunuz? Amacim alip uzun turlar yapmak (yurtdisi). Gördüğünüz en yüksek km kac?
Alcaltma kiti varmi?İyi bakıldıysa motorda sorun olacağını sanmıyorum, yabancı forumlarda gördüğüm 100bin km'nin üzerine çıkan çok kullanıcı var.
Tenerede de aynı motor bloğu kullanılıyor, uzun ömürlü sağlam bir motor. Tenereyle 300bin km yapanlar var. (xt660.com)
Boyu çok uzun olmayanlar için şehir içinde sele yüksekliği biraz sıkıntı yaratıyor (87cm).
Bir forumda kullanan görmüştüm, 2-3 cm gibi alçaltıyormuş yanlış hatırlamıyorsam. Ama kesin bilgim yok malesef.
Sizin boyunuz kaç?