Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aklima takilan en buyuk soru buydu maslak.cevap icin cok tesekkur ederim.fuari bekliyorum belki 2015 ler farkli olup.simdi bikac stok var ama alip pisman olmaktan korkuyorum.

ooo uzun süredir millet yok bizim makinelerde sorun olmadığı için soru bile soramıyosun,, Neyse makine dedim ya motorumu satmaya karar verdim arkadaslar 2014 model 7. ayın sonunda aldım 4200 KM de oda uzun yol raceblue extralı egzoz topcase yan canta motor koruma demiri vs... ilgilenen varsa ozelden yazsın malüm siteye koymadım

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-78.html#post3404567

Son düzenleme:
ooo uzun süredir millet yok bizim makinelerde sorun olmadığı için soru bile soramıyosun,, Neyse makine dedim ya motorumu satmaya karar verdim arkadaslar 2014 model 7. ayın sonunda aldım 4200 KM de oda uzun yol raceblue extralı egzoz topcase yan canta motor koruma demiri vs... ilgilenen varsa ozelden yazsın malüm siteye koymadım

http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-78.html#post3404567

Abs var mı? Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

Benim bilader kafayı 600rr a takmış durumda. Bende aklını çelip fazer aldırma niyetindeyim. Geri dönüşü bana olsun diye ;)

Abs var mı? Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

Benim bilader kafayı 600rr a takmış durumda. Bende aklını çelip fazer aldırma niyetindeyim. Geri dönüşü bana olsun diye ;)

Ewet abs var 600 rr la 245 e kadar aşşağı yukarı aynı gidiyor 2014 model 600rr ,onunla kıyaslanmayacak derecede koforlu 27,250 istiyorum extrası biraz cok

WVE2zN.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Birader tutturdu 600rr diye. Sahibinden de ki ilanları arayıp 2. sahibiyim dediği 11. sahibi 4. sahibiyim diyen 12. sahibi çıktı. Mesaj atınca km düşmüş vs adamın hevesini kaçırdılar.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Arkadaşlar bu makineye uyum sağlayan bir egzos tavsiye edebilirmisiniz
Üstadım, 8'lere her egsoz gidiyor. Ses tınıları egsozların birçoğunda birbirine çok yakın. Sen öncelikle beklentini belirtsen iyi olur. İyi bağırıp desibeli yüksek mi olsun, homurtu şeklinde tok bir ses mi olsun, maliyeti düşük mü olsun, tipi güzel mi olsun. Bu tercihlere göre tavsiyede bulunmak daha uygun olur. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------

Neden RR istiyormuş peki? ::sm_smile

Üstadım, 8'lere her egsoz gidiyor. Ses tınıları egsozların birçoğunda birbirine çok yakın. Sen öncelikle beklentini belirtsen iyi olur. İyi bağırıp desibeli yüksek mi olsun, homurtu şeklinde tok bir ses mi olsun, maliyeti düşük mü olsun, tipi güzel mi olsun. Bu tercihlere göre tavsiyede bulunmak daha uygun olur. :cat:

Cihanım amaç sesi yükseltmek ,sesi yükseltirken motorun performansını bozmamak ayarlarının ve alt devir torklarını düşürmemek şu anki mevcut performansı muhafaza ederek ses almak ;)bu şekilde bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

Bana göre sıralama şöyle

https://www.youtube.com/watch?v=qmPpT6AXh1M
bunu bizzat kullanıyorum Arrow dan memenunum italyan tavsiye ederim bende çok araştırdım en çok bunun sesi cezbetti beni

2. Tercihim bu
https://www.youtube.com/watch?v=no6ZRPmlh4s

3.Tercihim
https://www.youtube.com/watch?v=IsSZkQsao-w
teşekkür ederim Maslak

Cihanım amaç sesi yükseltmek ,sesi yükseltirken motorun performansını bozmamak ayarlarının ve alt devir torklarını düşürmemek şu anki mevcut performansı muhafaza ederek ses almak ;)bu şekilde bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

teşekkür ederim Maslak

Hangi markaya karar verdin peki yada hangisini daha çok beğendin

Motosikleti

Amaç ses desibelini yükseltmekse Akrapovic, Leovince ve Twobrothers üçlüsünden birini tercih edebilirsin. Aralarında en tok olanı 2bros, en cırlayanı Leovince'dır. Performans açısından bakarsak, markaya göre değişim gösteren birşey yok. Şu dip notu düşeyim; hangi tüp olursa olsun, egsoz manifoldunu standarda göre açmış olacağından dolayı düşün devirlerde performans düşüklüğü, maksimum devirde atalet (Örneğin maximum hız) nispeten artacaktır. Fakat, bu hissedilir derecede birşey değildir. Düşük devirlerdeki performans düşüklüğünü hissetmezsin. Ahmet hocam "ben çok hissediyorum" demişti ama, ben katılmıyorum, hissedilmiyor ::sm_smile

Maximum'daki artışı da ben 3 fazer beraber yürürken keşfetmiştim, düşük bir miktar etki ediyor ::sm_smile

Hangi markaya karar verdin peki yada hangisini daha çok beğendin
akrapoviç i beğendim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Amaç ses desibelini yükseltmekse Akrapovic, Leovince ve Twobrothers üçlüsünden birini tercih edebilirsin. Aralarında en tok olanı 2bros, en cırlayanı Leovince'dır. Performans açısından bakarsak, markaya göre değişim gösteren birşey yok. Şu dip notu düşeyim; hangi tüp olursa olsun, egsoz manifoldunu standarda göre açmış olacağından dolayı düşün devirlerde performans düşüklüğü, maksimum devirde atalet (Örneğin maximum hız) nispeten artacaktır. Fakat, bu hissedilir derecede birşey değildir. Düşük devirlerdeki performans düşüklüğünü hissetmezsin. Ahmet hocam "ben çok hissediyorum" demişti ama, ben katılmıyorum, hissedilmiyor ::sm_smile

Maximum'daki artışı da ben 3 fazer beraber yürürken keşfetmiştim, düşük bir miktar etki ediyor ::sm_smile
peki Cihanım bunların içinden bir tüp e karar verdiğimde motora herhangi bir ayar yaptıracakmıyım acaba

Motosikleti
Yeni sistemler elektronik enjeksiyonlu olduğundan, değişiklikten sonra bir ayar gerekmiyor. Ama o bahsettiğim; performanstaki küçük oynamaları da istemiyorsan iyi bir serviste bilgisayara bağlatıp uygun CO ayarlarını sabitleyebilirsin. Bunun için de sanırım 250tl civarında birşey alabilirler. Kanımca gereksiz ::sm_smile

Yeni sistemler elektronik enjeksiyonlu olduğundan, değişiklikten sonra bir ayar gerekmiyor. Ama o bahsettiğim; performanstaki küçük oynamaları da istemiyorsan iyi bir serviste bilgisayara bağlatıp uygun CO ayarlarını sabitleyebilirsin. Bunun için de sanırım 250tl civarında birşey alabilirler. Kanımca gereksiz ::sm_smile
bilgilerin için teşekkürler

Motosikleti
7 ayda 17 bin km yapmışım ::miiz1:: motora acımam lazım biraz..

Marka fark etmeksizin tek başına egzozun hiçbir performans katkısı yoktur. Aksine alt devirlerde bir miktar düşme yapar. Ses güzel görüntü güzel ama o alt devirlerdeki düşmeyi ben hissettiğim için sindiremedim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz sesi ve güzelliği için göz yumabilirsin ama teknik açıdan bu iş böyle.

Hee kimi kullanıcılar farkı hissetmiyor dahi çevremde de var ama benim gibi motorunu dinleyen biriysen kesinlikle hissedersin. Sıkıştırmayı düşürdüğü için toparlama aşamasında biraz geç kalıyor ama üst devirlerde de biraz rahatlıyor.

Şahsen motorunuzun hangi egzozlu olduğu bence hiç önemli değil önemli olan motordan aldığınız keyiftir.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

Bir çok markada "R" serisi motora sahip oldum. Fazer8'e egzos takılınca bir racing olacağını kimse düşünmesin. Motorumuz o sese ve karektere asla sahip olamaz.

Diğer markalara bakarak ta sınıfının lider motoru Fazer8'dir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar