Aklima takilan en buyuk soru buydu maslak.cevap icin cok tesekkur ederim.fuari bekliyorum belki 2015 ler farkli olup.simdi bikac stok var ama alip pisman olmaktan korkuyorum.
Aklima takilan en buyuk soru buydu maslak.cevap icin cok tesekkur ederim.fuari bekliyorum belki 2015 ler farkli olup.simdi bikac stok var ama alip pisman olmaktan korkuyorum.
ooo uzun süredir millet yok bizim makinelerde sorun olmadığı için soru bile soramıyosun,, Neyse makine dedim ya motorumu satmaya karar verdim arkadaslar 2014 model 7. ayın sonunda aldım 4200 KM de oda uzun yol raceblue extralı egzoz topcase yan canta motor koruma demiri vs... ilgilenen varsa ozelden yazsın malüm siteye koymadım
http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-78.html#post3404567
Abs var mı? Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Benim bilader kafayı 600rr a takmış durumda. Bende aklını çelip fazer aldırma niyetindeyim. Geri dönüşü bana olsun diye![]()
Birader tutturdu 600rr diye. Sahibinden de ki ilanları arayıp 2. sahibiyim dediği 11. sahibi 4. sahibiyim diyen 12. sahibi çıktı. Mesaj atınca km düşmüş vs adamın hevesini kaçırdılar.
Arkadaşlar bu makineye uyum sağlayan bir egzos tavsiye edebilirmisiniz
Bu bahsettiğin motorlar fazer 8 mi :silent:
Üstadım, 8'lere her egsoz gidiyor. Ses tınıları egsozların birçoğunda birbirine çok yakın. Sen öncelikle beklentini belirtsen iyi olur. İyi bağırıp desibeli yüksek mi olsun, homurtu şeklinde tok bir ses mi olsun, maliyeti düşük mü olsun, tipi güzel mi olsun. Bu tercihlere göre tavsiyede bulunmak daha uygun olur. :cat:Arkadaşlar bu makineye uyum sağlayan bir egzos tavsiye edebilirmisiniz
Neden RR istiyormuş peki? ::sm_smileYok 600rr. .
Üstadım, 8'lere her egsoz gidiyor. Ses tınıları egsozların birçoğunda birbirine çok yakın. Sen öncelikle beklentini belirtsen iyi olur. İyi bağırıp desibeli yüksek mi olsun, homurtu şeklinde tok bir ses mi olsun, maliyeti düşük mü olsun, tipi güzel mi olsun. Bu tercihlere göre tavsiyede bulunmak daha uygun olur. :cat:
Cihanım amaç sesi yükseltmek ,sesi yükseltirken motorun performansını bozmamak ayarlarının ve alt devir torklarını düşürmemek şu anki mevcut performansı muhafaza ederek ses almakbu şekilde bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
teşekkür ederim MaslakBana göre sıralama şöyle
https://www.youtube.com/watch?v=qmPpT6AXh1M
bunu bizzat kullanıyorum Arrow dan memenunum italyan tavsiye ederim bende çok araştırdım en çok bunun sesi cezbetti beni
2. Tercihim bu
https://www.youtube.com/watch?v=no6ZRPmlh4s
3.Tercihim
https://www.youtube.com/watch?v=IsSZkQsao-w
Üstadım, 8'lere her egsoz gidiyor. Ses tınıları egsozların birçoğunda birbirine çok yakın. Sen öncelikle beklentini belirtsen iyi olur. İyi bağırıp desibeli yüksek mi olsun, homurtu şeklinde tok bir ses mi olsun, maliyeti düşük mü olsun, tipi güzel mi olsun. Bu tercihlere göre tavsiyede bulunmak daha uygun olur. :cat:
Cihanım amaç sesi yükseltmek ,sesi yükseltirken motorun performansını bozmamak ayarlarının ve alt devir torklarını düşürmemek şu anki mevcut performansı muhafaza ederek ses almakbu şekilde bir tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
teşekkür ederim Maslak
Hangi markaya karar verdin peki yada hangisini daha çok beğendin
akrapoviç i beğendimHangi markaya karar verdin peki yada hangisini daha çok beğendin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
peki Cihanım bunların içinden bir tüp e karar verdiğimde motora herhangi bir ayar yaptıracakmıyım acabaAmaç ses desibelini yükseltmekse Akrapovic, Leovince ve Twobrothers üçlüsünden birini tercih edebilirsin. Aralarında en tok olanı 2bros, en cırlayanı Leovince'dır. Performans açısından bakarsak, markaya göre değişim gösteren birşey yok. Şu dip notu düşeyim; hangi tüp olursa olsun, egsoz manifoldunu standarda göre açmış olacağından dolayı düşün devirlerde performans düşüklüğü, maksimum devirde atalet (Örneğin maximum hız) nispeten artacaktır. Fakat, bu hissedilir derecede birşey değildir. Düşük devirlerdeki performans düşüklüğünü hissetmezsin. Ahmet hocam "ben çok hissediyorum" demişti ama, ben katılmıyorum, hissedilmiyor ::sm_smile
Maximum'daki artışı da ben 3 fazer beraber yürürken keşfetmiştim, düşük bir miktar etki ediyor ::sm_smile
bilgilerin için teşekkürlerYeni sistemler elektronik enjeksiyonlu olduğundan, değişiklikten sonra bir ayar gerekmiyor. Ama o bahsettiğim; performanstaki küçük oynamaları da istemiyorsan iyi bir serviste bilgisayara bağlatıp uygun CO ayarlarını sabitleyebilirsin. Bunun için de sanırım 250tl civarında birşey alabilirler. Kanımca gereksiz ::sm_smile