İstanbul Motosiklet Fuarı 26 Şubat – 01 Mart 2015

Arkadaşlar MotoBike ve Otomobil dergisi şubat sayılarında bilet var perşembe cuma ücretsiz haftasonu ise %50 indirimli ziyaret edebilirsiniz bu biletlerle.

İnternet ten 2015 motosiklet fuarına bedava davetiye yazın bir sürü yer dağıtıyor.

Son düzenleme:
istanbul disindan gelip, kalacak yer problemi yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilir.

Şike var şike bana çıkması lazım dı

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

Hava güzel olursa Anadolu yakasından erken saatlerde iki veya üç motorcu olarak çıkıp geleceğiz. katılmak isteyenler olursa özelden iletişime geçebiir. ( Sancaktepe den yola çıkıp, şile otobanından ( buyaka yolundan ) fsm ye geçip oradan geleceğiz.

Bende gelebilirim hava güzel olursa

Ben Aydin Kardesler standinda olacagim, hepinizi beklerim. Arkadaslarim onemli sayida davetiye ayarlamaya calisacak ama ekstra davetiye kalirsa buradan mutlaka duyururum

Fuar da çalışan arkadaşım sayesinde beleş biletim hazır. Çinli standlarını büyük bir zevkle gezeceğim. :cat:

Davetiye yokmus yaa.. 3 gün önce d&b hondayi aradım davetiyeler henüz gelmedi dediler bugün aradım bitti kkalmadı diyorlar

Fuar da çalışan arkadaşım sayesinde beleş biletim hazır. Çinli standlarını büyük bir zevkle gezecdolcat:

Neden çinli standı nevar orda hii:p
fuardan bir gün önce zamanı olan varsa gidebilir tır'lardan indirmeleri baya zevkli oluyor.Ktm spor motorun sitesinde formu doldurup bilet alabiliyormuşsunuz

motorondan almıştım ben bu ay onlarda davetiye vermemiş dergilerinde, motomax anes vs. gibi yerlere soracağım olmadı para vererek giricez mecbur

Motosiklet alamadıktan sonra fuar gelmiş neyime hepsi kol gibi dayamış fiyatları gidicez işte makinelere yalanıp gelcez:salut::pr:

Beyler davetiye temin edebilecek olan var mı hafta sonu içi. Şehir dışından gelicem. Yok mu bir hayıırsever ? :)

KTM supermoto da fuar davetiyesi var arkadaşlar ben bugün aldım internetten form doldurup gidip elden alabiliyorsunuz

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
şimdilik tam belli değil ama sanırım özellikle haftaiçi olmak üzre davetiye fazla kalcak elimde.. kesinleşince haber veririm ama fazla değil tabi 3 5 tane ancak.. vereceğimi veriyim önce ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar