- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese selamlar motosiklet kervanına yeni katılardanım. Önümüzdeki ay güzel bir scooter alacağım işe ve okula rahat gidip gelebilmek için metrobüs çok yordu bizi
)
Gelelim konuya scooterla ilgili bütün eğitim videolarını izledim trafik kurallarının bir çoğunu biliyorum fakat scooter üzerinde hiç tecrübem yok. Scooteri olupta iyi anlayan püf noktalarını anlatabilecek, müsait bir parkurda scooter üzerinde bana aktif eğitim verebilecek (aktiften kastım müsait bir alanda motoru bana tek başımada verebilecek) yaklaşık 3-5 saat eğitim alabileceğim sağlam bir sürücü arıyorum.
) Şayet varsa böyle bir arkadaş kesinlikle zamandan verdiği taviz ve emeğin karşılığını mutlaka alacaktır. Gelecek arkadaşa emeği karşılığında eğitim sonunda 50 Tl teşekkür ücreti vereceğim. Bütçemiz bu kadardır fakat bu ücreti mutlaka vereceğim vermezsem benim içim rahat olmaz. Şimdididen ilgili arkadaşlara teşekkürler özelden measjlarınızı bekliyorum. Not: İstanbul Avrupa Yakası olması önemlidir.
Gelelim konuya scooterla ilgili bütün eğitim videolarını izledim trafik kurallarının bir çoğunu biliyorum fakat scooter üzerinde hiç tecrübem yok. Scooteri olupta iyi anlayan püf noktalarını anlatabilecek, müsait bir parkurda scooter üzerinde bana aktif eğitim verebilecek (aktiften kastım müsait bir alanda motoru bana tek başımada verebilecek) yaklaşık 3-5 saat eğitim alabileceğim sağlam bir sürücü arıyorum.