devletin borcu çok.
öyle olunca vatandasin sırtına yükleniyor. bedelli askerlikten alinan paralar milli savunmaya gidecek şeklinde haber yapılıyor halbuki alakasi yok yurtdisi borcunun bilmem ne kadarlık faizini karsilar ancak.
muhalefet partisi açıklıyor
millet borç icinde aha rakamlar diye
"milletin efendisi degilim hizmetcisiyim" diyenler sarayda oturuyor. sarayda oturan hizmetci gordunuz mu hic?hadi sarayin hizmetcisi sarayda oturacak desek ;sarayin mi hizmetindesin milletin mi diye de sorulabilir o zaman da
"devlet is ve işçi bulma kurumu değildir" diyor.
millet işsizlik le boğuşuyor
fakir fukara garip gureba yi dusunmeyi bırakmış lafini bile etmez olmuş
ee tok açın halinden anlar mı?
ALLAH yardımcımız olsun amin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:33 ----------
Son 1 senede SGK'nın karşılamayı bıraktığı ilaçları sayarsak artık karşıladığı kaç ilaç kalacak diye merak ediyorum. Dün haberlerde fizik tedaviyide listeden çıkardığını gördüm. Sen değil misin tonla vergi alan sistem sigorta için madem öyle bırak beni istemiyorum senin emekliliğini de,sosyal sigortanı da dışardan özelden yaptırırım daha ucuza gelir. Ne günlere kaldık!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
Gelde insanlara anlat bunu,Allah kimseyi devlete muhtaç etmesin....
5 liralık bir ilac lazim oldu desek
3 lirasi recete parası
1 lirası ilaç katılım payı
5 tl ilaç sana 4 tlye geldi
millet de diyecek ki onunla ugrasacagina ver parasini al eczaneden sen 1 lira için devlet karsisinda ezilme şeklinde psikolojik operasyon yapılıyor.
eskiden memura ilac hastane belesti.
şimdi o katkisi bu katkısı
ozel hastaneye düşünce de devleti mumla ariyor insan
ALLAH devlete zeval vermesin
ama devleti de rizasina uyan sekle getirsin.