motoru iki araç arasına park edersek, sabaha bulamayız abi
Lan sanki herkes yurt aracıyla dışına çıkıyo. Adam şehir dışına çıkamıyor işinden gücünden vakit bulup ::123434::
Ödenen onca vergiye karşılık, devlet senin kimliğini ücretsiz vermek zorundadır. Olması gereken budur. Kaldı ki, bu elimizdeki götü boklu kartları alırken bi ton harç ödedik zaten zamanında.
Ama ne yazık ki bu ödediğimiz vergiler bize değil, hükumete; milyon dolarlık mercedesler, saraylar ve nicesi olarak dönüyor
Abi sen kardasin da biz zarardayiz.Olsun olm bence faydalı, hatta faideli.400 lira kardayım
![]()
Ben burada da açık açık söyleyeyim ben senelerdir 17 yaşıma gelip motosiklet almayı bekliyorum şimdi bu stajyer ehliyet 50cc falan gibi saçmalıklar çıkarsa şahsen ehliyet falan umrumda olmaz. Kimsede kusura bakmasın ama ehliyetsiz mehliyetsiz alır motorumu kullanırız. Yabancılar 16 yaşında motosiklet alıyorken bizde 17 yaş+ stajyer ehliyet falan. İşim olmaz ben motorumu eylülde alırım. Ehliyette böyle saçmalıklar olsa bile!
Stajer ehliyet B sınıfında. A da sınıflar değişecek sadece, yeni alanlar direkt A2 alamayabilir, ayrıca A2 sahiplerinin kullanabileceği beygir gücüne limit geliyor.[/QUOT
nasil yani a2 almadan once baska bi ehliyet daha mi alicaz. hem ona. hem de ona para vericez. hakikaten para tuzagi, cikarsa ciksin karismam kardesim boyle is mi olur. vergiler yetmedi halki nasil soyariz pesindeler...
Lan sanki herkes yurt aracıyla dışına çıkıyo. Adam şehir dışına çıkamıyor işinden gücünden vakit bulup ::123434::
Ödenen onca vergiye karşılık, devlet senin kimliğini ücretsiz vermek zorundadır. Olması gereken budur. Kaldı ki, bu elimizdeki götü boklu kartları alırken bi ton harç ödedik zaten zamanında.
Ama ne yazık ki bu ödediğimiz vergiler bize değil, hükumete; milyon dolarlık mercedesler, saraylar ve nicesi olarak dönüyor
24*15 = 360 milyon TL! Bu devirde devlet kurmak çok karlı iş beyler. Motoristan cumhuriyeti kuralım. 10 liradan verelim
O bu değil şimdi emniyete ödenen 200 tl cik parayı ödemeyeceksek çok iyi. Benim sertifika hazır a2'yi almadım duruyor ne yapsam acaba? Beklesemmi?