HAYAT GEZİNCE GÜZEL-18-

30.01.2015:Cuma öğleden sonra
Selam,tüm motorcu dostra !bu gün izinliydim fırsat bu fırsat düştüm yollara,hava açık güneşli ama, her an değişebilir hava ,bu gün dağlara gidesim geldi,karlı dağlara gidesim geldi,ah bir yaz gelse diyorum içimden , daha uzaklara gitsem daha uzaklara,çok uzaklara hele bir yaz gelsin gideceğim çok uzaklara,şimdilik bu kısa gezilerle nefsimizi körlüyoruz işte

İstikamet karşıda karlı dağlar, sündiken dağları

Tırmanışa başladı, yol açma çalışması sırasında yol kenarındaki karlar erimeye başlamış,

Kavacık köyü kar ve yeşil örtü bir arada ,doğa tüm güzelliğini sergiliyor yine,

Buda siyah beyaz resim denemem

Bora bey göleti,Eskişehir Anadolu üniversitesi su sporları ve araştıma göleti ,buz tutmuş,

Ne keyif ama değilmi? Sanırsın pamuğun üzerinde yatıyorum,

Eskişehire dağlardan uzaktan bir bakış, harika manzarası var, bir dahaki sefere termosla çay getirmek lazım,

Bulduk pınarı köyü, burada hayvan köpekleri kovaladı , tabi bende korkacak göz var mı ,hemen gazladım ve kaçtım, köpeğe dalanmak’tansa kaçmak iyidir tabi,

Burası zirve ,tahminen deniz seviyesinden 1650 m yüksekte burası, ve inanılmaz rüzgar esiyor,

Eriyen karlar, derelere ,oradan da gölete,bu sene su çok olacak inşallah,

Akmayan çeşmeler akar olmuş, kurt , kuş faydalanır olmuş, ne güzelsin doğa, ah birde temiz tutabilsek,

Bu resmi çok beğendim! değişik bir efekt’te çektim,

Karna bahar tarlası,yanından geçerken bile acayip kokusu vardı, hayret bunları don vurmamış,

Yırtıcı bir kuşa rastladım muhtemelen ( şahin),dağı bayırı gezerken çeşit çeşit canlılarla karşılaşıyor insan,

Yol bitti, kardan geçit yok ,burası zemzemiye köyü, buradada bir gölet var , buraya 4-5 yıl önce gelmiştim

İşçiliğe bakarmısınız,bir tane delik etrafında itina ile yapılmış bir yol ,

Burası zemzemiye göleti, buraya balık tutmaya gelirdim ,burasıda buz tutmuş,harika bir görüntüsü var ,

Ne manzara var be! Tam kamp yapılacak yer , ama çok soğuk,

Bunlarda çevreye bıraktıklarımız, insan oğlu ne zaman öğrenecek çevreyi temiz tutmayı,yazıklar olsun, başka diyecek bir şey yok !

Buda son resimdi güneşin batışında bir cbf ,bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle…saygılar…

resim yükleme servisi

Mesut hocam art arda geziler, süpersin, manzaralar güzel, cbf'nin dili olsa sana bin teşekkür edecek onu böyle gezdirdiğin için :)

MCV

Mesut hocam gezilere erkenmi başladın yoksa?
Helal olsun yine güzel bir gezi olmuş.Karların içinde epey zevkli olmuştur.İnsanımızın duyarsızlığı ne yazıkki bizi üzüyor.
Paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
Henüz yok.
hep boş bırakılmış belki birisinin işine yarar diye dolusunu da bıraksalar ya, insanlık ölmüş ya. Nalet olsun şu içimde ki hayvan sevgisine ya.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Mesut Hocam, ellerinize sağlık. :thumleft:
Şahane bir tur olmuş. :cat:

(Çevre bilincinden yoksun insanların çokluğu beni umutsuzluğa sürüklüyor.:pale:)

Mesut Hocam, emeğinize ve yüreğinize sağlık. güzel manzaralar yakalamışınız.:cat:

Mesut hocam gezilere erkenmi başladın yoksa?
Helal olsun yine güzel bir gezi olmuş.Karların içinde epey zevkli olmuştur.İnsanımızın duyarsızlığı ne yazıkki bizi üzüyor.
Paylaşım için teşekkürler

vay mehmet kardeşim selamlar,gezilere biraz erken başladım , bu ara yıllık iznimden dolayı biraz fırsat bulunca bende biraz gezeyim dedim,çevre konusunda dediğin gibi, insanlarımız bizleri üzüyor,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

Mesut Hocam, ellerinize sağlık. :thumleft:
Şahane bir tur olmuş. :cat:

(Çevre bilincinden yoksun insanların çokluğu beni umutsuzluğa sürüklüyor.:pale:)

teşekkürler GÜVEN ABİ,çevre bilinci tüm insanlarda olmalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Guzel gezilerini muhtesem bir şekilde fotoğraflayan adam....
Teşekkürler hemşerim, bu güzel sözler için, saygılar. . .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Mesut Hocam, emeğinize ve yüreğinize sağlık. güzel manzaralar yakalamışınız.:cat:

TEŞEKKÜRLER CANER KARDEŞİM,SAYGILAR.

ellerine sağlık hocam,özellikle karnıbahar fotosu ilginçti.
eskişehirden selam olsun mehmet ercan hocama,dün sizin bu gezime yorumunuzu yazarken ,bende google maps ten silifke alanya arasını inceliyordum,Bozyazıyı incelerken aklıma siz gelmiştiniz,tam bu sırada siz bu geziye mesajınızı göndermişsiniz,insallah bir gün sizinle tanışacağım,tekeriniz yere hep düz bassın, yüreğinin götürdüğü yere git, saygılar. . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar