Kredi kartıyla motosiklet alımında vade farkı???

Arkadaşlar az önce yamaha kardeşleri aradım satışlarında kredi kartına %8 vade uyguladıklarını söylediler ben apache' yi alırken %0 vade ödemiştim eğer alacağım motora bir de vade eklenirse 1000 lira ekstradan ödemiş olacağım.

Daha önce kredi kartıyla motor alanlarınız mutlaka vardır, vade ödediniz mi nasıl yaptınız fikir veren olursa sevinirim.

vade farkı olayı firmanın cebine giren bir para değil tamamen bankanın uyguladığı bir fark. kredi kartına vade farksız dedikleri ise şu ya banka ile anlaşmaları oluyor yada vade farkını önceden fiyata ekliyorlar öyle veriyor sana. zaten çoğu firma nakit dediğin zaman bu farkı indiriyor.

Bazı bankalar önceki uygulamalarda 18 aya kadar veya daha uzun vade yapıyorlar ve vade farkı filan da almıyorlardı.
Ancak son kanun değişikliği ile bir çok mal ve beyaz eşyaya 9 ay sınırlaması geldi.
Kredi kartının da tek cazip tarafı böylece gitti..
Şimdi kartsız direk bankadan kredilendirme yapıyorlar, onların şartlarını öğrenin..

Ben 2014 Aralık ayında R.Raptor Daytona aldım. Vade farkı yoktu ama taksit sınırlandırmasını 7 ay olarak verdi. Benim kullandığım bankanın şartları böyleydi. vadesiz 9 ay taksit yapan bankalarda vardı.

O yüzde 8 faiz her ay için ayrı ayrı alınıyor olabilir iyice araştırın peşin fiyatına taksit yapan yerler varsa oralardanda alınabilir

Faize vereceğiniz parayı başka şeylerde kullanmak mesela iyi bi lastik almak vs vs daha avantajlı olmazmı :cherry:

Vade farksız bulamıyorsan bankadan kredi almaya bak. Ben Pulsar için 8.000 tl kredi çektim 24 ayda ödeyeceğim. Hiç olmazsa bütçeme göre hem azar azar ödemiş oluyorum.

Doğal olarak garanti bankasına ulaşamadım arkadaş bi sesli yanıt sistemi bu kadar mı berbat olur anlamadım gitti. En iyisi şubeye filan gitmek sanırım.

Doğal olarak garanti bankasına ulaşamadım arkadaş bi sesli yanıt sistemi bu kadar mı berbat olur anlamadım gitti. En iyisi şubeye filan gitmek sanırım.

Ben 30 dk uğraştum ulaşabilmek için,
en son ulaştığımda ana avrat sövdüm. sonra suratıma kapattı.
bende 3500 TL lik kredi kartımı kapattım

Sadece bir bankaya bakma. Tüketici kredileri her bankada farklı. Hatta bankada bulacağın bir tanıdık bile düşük faizli kredi almana neden oluyor. Öncelikle akraba ve arkadaş çevrende bir bankacı araştır.
Bak bu sayfada krediler hakkında bir karşılaştırma var. Yararı olur umarım;
http://www.enuygun.com/kredi/?gclid...Bc_GLP9VOOtTcnwvm2jryf8pSAZMKAAF_PRoCAbPw_wcB

Bune arkadaşım faizler haziran gibi dip seviyeyi görecek eğer imkanın varsa ve acelen yoksa bekle!

Sadece bir bankaya bakma. Tüketici kredileri her bankada farklı. Hatta bankada bulacağın bir tanıdık bile düşük faizli kredi almana neden oluyor. Öncelikle akraba ve arkadaş çevrende bir bankacı araştır.
Bak bu sayfada krediler hakkında bir karşılaştırma var. Yararı olur umarım;
http://www.enuygun.com/kredi/?gclid...Bc_GLP9VOOtTcnwvm2jryf8pSAZMKAAF_PRoCAbPw_wcB

Kredi kullanmayacağım kredi kartım var limiti de yetiyor tek sorun o vade farkı olayı o paraya bi takım lastik alınır :)

Konuyu baltalamak gibi olcak ama garanti musteri hizmetlerine bağlanmak için kredikarti yada hesap karti sart baska bi sıkıntıniz varsa yardımcı olmaya çalışırım😄

Mesela r25 alacaksın diyelim kredi kartı ile çekersen o da bayi müsade ederse 13.500 tl lik motor sana (%8) yaklaşık 15.000tl ye geliyor yanlışım varsa düzeltin.

Arkadaşlar %8 vadeyi farkını Kardeşler' den almıştım, bugün de Tuna motoru aradım onlarda vade farkının %6.5 olduğunu söylediler. Bi kaç yeri daha arayıp vade farkı soracağım %0' ı bulana kadar devam :cat:

Eskiden de şimdide fiyatlara vade farkı hep dahil oldu.

Peşin fiyatına 12 ay vadeli satılırken bayiye gidip nakit dediğinizde size %10 luk bir indirim yapıyordu.

Şimdi sezon kapalı ve en uygun fiyat etiketi en düşük rakam görüntüsü verebilmek için vadeli istediğinizde vade farkı konuyor. Kapitalizmin nimetimi zehrimi yorum size ait.

Eskiden de şimdide fiyatlara vade farkı hep dahil oldu.

Peşin fiyatına 12 ay vadeli satılırken bayiye gidip nakit dediğinizde size %10 luk bir indirim yapıyordu.

Şimdi sezon kapalı ve en uygun fiyat etiketi en düşük rakam görüntüsü verebilmek için vadeli istediğinizde vade farkı konuyor. Kapitalizmin nimetimi zehrimi yorum size ait.

Valla hocam ben apacheyi alırken 9 taksit yaptırdım kredi kartına yetmedi iyi bir de indirim yaptırdım fiyatı belli sonuçta motorların üstüne isteselerde vade farksız diyerek vade farkını gizlice bindiremezler ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar