Merhabalar
Derbi etx kullanıcısıyım 2 haftadır arkadaşımın pulsari bende istanbul şehir içinde iyi ancak sarıyerde 2 bardak cay içip ortaköyden kağıthaneye gelinceye kadar çisim geliyor

aynı guzargahı derbi ile aynı şartlarda sıkıntı yok.Oturuş posizyonu uygun değil gibiydi sert frenlemeden depoya yapısıyorsunuz bu iyidir kotudur ayrı tartısılır.Servis ağı Kuralkanın,kuralkan bugunlerde kanuni motorlarını ve hyosungu gözden cıkardi daha iyi bir ticaret kaynaği olursa bajajı bırakırmı bırakmazmı o da ayrı tartısılır.Tüm bunlara rağmen 8000 lira seviyelerinde alınabilecek en iyi motor.Hızlanması gidişi ve şekil olarak durusu iyi,ama lastikleri değiştirmen lazım ve bol bol frenleme calısman lazım.
Öte yandan Benelli firmasi on yıl önce Çinlilere satılmış (kaynak sağlam Benelli italya fabrikasının yakınlarında oturan müşterim söyledi özellikle sordum) ama Çin markası olmasında hiçbir sıkıntı yok zira şu an Kullandığım Derbi de Zhongshen tarafından uretiliyor.Servis ağina gelince Benelli yi sanırım Müjdeci grup getiriyor cunku Kuba motor satan firmaların Benelli ilanlarıda var bi öngöru dogru olmayabilir.O yuzden yaygın servis olacağini dusunuyorum.Uzerinde markalı lastik gelecek ,pazarayeni gireceği içinde fiyatının uygun olacağini biliyoruz zaten.Motorun kalitesini ise youtube taki videolardan izleyebilirsin.
Bende senin yaşadıgın ikilemi yaşıyor olsaydım

Allah sabır versin derdim

ikiside yeni ikiside aynı şartlarda ama bence fuarda benelli ye bir otur zaten o an motor sana içinden beni al hissini yaşatirsa alırsın