Çok teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Merhabalar

umarım en kısa zamanda görüşürüz,yerlerin kuru olduğu bi hafta sonu turluyalım

gsx650 f izmit körfezden bi arkadaşım aldı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
çok teşekkür ederim,hepimize kazasız sürüşler,umarım en kısa sürede kavuşursun istediğin bi gsr-a :

))
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
İlk izlenimlerimi paylaşmak isterim

Öncelikle sele çok rahat,depo ve dizaynı çok iyi ,bu sayede motora iyi tutunuyosunuz ve keyifli ve güvenli seyahat imkanı veriyor.
vites geçişlerine bayıldım,çok kısa mesafesi var vites aralıkları dar olması avantaj bence

hızlanması bi racing kadar iyi ve yeterli bence,Gaz kesici çok hoş olmuş,gaza geldim 2. viteste bi gaz açayım dedim,gaz kesicinin de tadına bakmış olduk

frenler ilk etapta tutmuyo gibi geldi ,azcık ısınınca özellikle panik frende çok başarılı,fazerden sonra kıyas yapamassınız özellikle sağa sola atmıyor.
yakıt konusunda bi ölçüm tam yapamadım,ama 40 tl ye 200 km yol yaptım ama içinde de vardı ,bu yüzden depo boşalınca full leyip ölçüm yapıcam.
Benim lastikler bitik,acil lastik almam lazım,önerilerinizi lastik seçimindede beklerim.
Aynalara daha alışamadım,gidon dönünce aynaların dönmesine alışkın değilim,ama çok titreşimli geldi.
Bunun dışında düşük devirlerde sakin ,orta devirlerde şahane bi canavar olmuş bu cihaz.

ön çatal açısı diğer bindiğim cihazlara göre daha dar,buda dehşet bi kıvraklık kazandırmış,değişik ve hoş geldi.
Yüksek süratte yatmaya alışmışım,yatınca bişi değişmiyor,gene rüzgarı yiyorsunuz

ön cam kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum,takarsak fayda var mı yada ne kadar fark ediyor..
Ama sonuç olarak super bi cihazmış,görüntüsü kadar rahat kullanımı ve performansı ile bence sonunda kendime göre,kaba tabirle dişime göre bi cihaz buldum:

))))