Arkadaşım hiç kullanma fırsatın oldumu bu motoru benzini çok yakıyor az yakıyor diyebilecek kadar acaba cidden merak ettim.
Bende yeni bi gsr ci olarak daha alır almaz 900 km yol yapma fırsatım olduğundan ve yaz kış motora kurye motoru gibi her yere gittiğimden fazlasıyla ölçüm yaptım. En son bakımdan önce yakıtı gerçekten artmıştı bir depo ile 230-250 km lere kadar düşmüştü. Bakımdan sonra bir depo ile 300 den aşağı düşmez oldu ki sakin kullanabilirsem 350 km bile yapabileceğine inanıyorum ama bu motorla sakin gitmeye imkan yok

Pek de sakin kullanmadan bir depoya 300 km dersek 16.5 litre depodan 100 km de 5.5 litre civarına denk geliyor ki daha da sakin giderek 5 litreye bile düşürülebilir. (Motorda egzoz orjinal, filtreler orjinal.)
arkadaşlar merhaba 2 günlük gsr sahibiyim herşeyi iyi hoş çok güzel ama direksiyonu 6 bin devrden sonra çok titriyor öyle böyle değil. eğer daha önce başına gelen varsa bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım. üzerinde rimoza direksiyon ve ayna var acaba ondan olabilir mi ?
Hocam bayağı bir geçmiş sorunuzun ardından ama sonradan bakacaklar için motorun orjinalinde öyle bir problem yok. Muhtemelen lastiklerinizde hava az olabilir veya balans gerekiyor olabilir.
R25 ile dolu dolu 16 bin km nin ardından bana da nasip oldu gsr 600 k6. Motoru alalı 1 ay oldu fakat vize haftası olduğundan foruma girip yazamadım.
Sahibi kullanma kılavuzunu kaybettiği için internette e-klavuz diye bir şey buldum. Benim gibi klavuz lazım olupta bulamayanlar için şuraya linkini bırakayım. http://www.ekilavuz.com/kilavuz/315ace109776a3ca/suzuki/gsr600-wvb9/motosiklet
1 aylık ve yaklaşık 3 bin km lik tecrübelerimi zamanla yazıcam ama ilk olarak şunları söyleyebilirim ki r25 te yakıt averaj 5 litre civarlarındaydı bunda 5.5 litre olunca çok hoşuma gitti. Gaz tepkisi anormal korkutucu. Lastiklerinde durumu kötü olmasından her viteste gaz açışta arka teker kaya kaya gidiliyor fakat daha düzgün lastik ile bu gücü çok zevkli bir şekilde yönlendirilebileceğine inanıyorum.
Frenleri r25 ten sonra alışması biraz zor oldu fakat yavaş yavaş alıştım sayılır. r25 te ki o zayıf ön frenden sonra bunda dokunur dokunmaz noluyor lan oluşu hem çok güvenli hissettiriyor hem de düşündürüyor. Ne kadar alışsak da panik halinde aniden sıkarsak ne olur diye istemsizce düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar yazalım. Parça parça yazıcam ki konu belki canlanır. Bu kadar kullananı olan bir motorun neden bu kadar az takipçisi var forumda anlamış değilim.
Herkese kazasız belasız sürüşler.