Kapıda bilet öğrenci 15 tam 20 idi sanırım. Ben motoron dergisinden haftasonu geçerli bilet almıştım tam bilmiyorum ondan fiyatı ama satılıyor kapıda gişelerde. Fuar Cnr Expodaydı geçen sene bu senede öyle. Haftaiçi gidebilecekler haftaiçi gitsin ben c.tesi pazar gidicem fakat aşırı kalabalık oluyor. Şehirdışından gelecekler uçakla geleceklerse Atatürk Havalimanında inince havalimanının içinde metro var 1 durak sonrası fuar merkezi böyle gelebilirler. Otobüsle gelecekler Esenler Otogarında inerek Atatürk Havalimanı yönüne giden metroya binerlerse (metro jetonu 3 yada 4 tl) yaklaşık 7 8 durak sonrası (son duraktan 1 durak önce) Cnr Expo fuar merkezi duragında inerek ulaşabılırler.
beğendiğim bir kask oldu diyelim. Ordan satın alabiliyormuyuz ?
Bana gore ucretli olması cok iyi olmus.Motosiklet fuarına motorların uzerindeki kızları gormek icin gelecek serseri tipleri dusununce ozellikle.bizde parasını(20 tl gayet makul bir rakam) verip bir nebze daha rahat gezeriz diye dusunuyorum.
yıllardır paralı zaten birşey değişeceğini düşünmeyin. onlar her zaman orada olacaklardır. mankenler kaldırılmadığı sürece motosikletlere ilgi az olacaktır.Bana gore ucretli olması cok iyi olmus.Motosiklet fuarına motorların uzerindeki kızları gormek icin gelecek serseri tipleri dusununce ozellikle.bizde parasını(20 tl gayet makul bir rakam) verip bir nebze daha rahat gezeriz diye dusunuyorum.