Ağlanıp sızlanalım dersen hemen yaparık ama mantıklı bişey istersen tek başına kalabilirsin.
Maili yazdım. Genelde mail atınca cepten arayıp detaylı görüş alıyorlar. Çok fazla kişinin yazmasına gerek yok, bence 10 kişi bile aynı talepte bulunsa dikkatlerini çekecektir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
250 cc motorlarla ilgili ötv düşüşü geçen yıl (sanırım 2013 de)yapıldı. Daha fazla vergi düşeceğini zannetmem. Ama benim konuştuğum bayi fiyatı 8400 TL olarak verdi ve genel olarak uyguladıkları kredi kartına 9 taksit işleminin buna da uygulanacağını söyledi. Motorlar fuardan sonra satışa sunulacakmış ve renk olarak bayinin söylediği: mavi, beyaz ve siyah!? (zongshenin siyah rengi yok. Bu renk acaba özel olarak mondiale yönelik mi bilmiyorum)olacakmış. Ben siyah renk zongshen'de yok dediğim halde ısrarla (bir telefon görüşmesinden sonra) var dedi. Bekleyip göreceğiz.
ÖTV düşüşü 2001'de olmuştu. Bence böyle söylemler varsa altında bir şeyler yatıyordur. İnşallah doğrudur. En azından düşüş yapmasınlar da 250 cc limitini 300 cc'ye çıkarsınlar ona da razıyım hatta onu tercih ederim.