Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dün geceki adana şehir içi gezi 13 motor karışık :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZEVGcrBBzgs

Kusura bakma, şehir içinde birbirinin önünü kese kese gidip ekipmansız( 600rr lı ) sürüp lastik yakıp motor bağırtıp, yayalar geçerken onları beklemeden önlerinden geçmeye çalışıp sonra motora saygı ve sevgi beklemeyin.

Merhaba arkadaşlar,

motorumda Michelin Pilot Street lastik takılı.Geçen hafta yaptığım gezide virajlara yavaş girmeme rağmen arka teker epey bi kaydı.Gerçi hava epey soğuktu ve rüzgar vardı ama ilk defa böyle bişey olduğu için tedirgin oldum.Lastiklere ön arka 29 psi basıyorum ancak Servise sorduğumda
artçı yokken arka 33 psi ön 29 psi olması gerektiğini söyledi.Bu lastiği kullanan arkadaşlar var mı?

Merhaba arkadaşlar,

motorumda Michelin Pilot Street lastik takılı.Geçen hafta yaptığım gezide virajlara yavaş girmeme rağmen arka teker epey bi kaydı.Gerçi hava epey soğuktu ve rüzgar vardı ama ilk defa böyle bişey olduğu için tedirgin oldum.Lastiklere ön arka 29 psi basıyorum ancak Servise sorduğumda
artçı yokken arka 33 psi ön 29 psi olması gerektiğini söyledi.Bu lastiği kullanan arkadaşlar var mı?

Ben kullanirken on 33 arka 36 basiyodum zaten gidon gozle gorulur sekilde hafifliyo bunu farkedersin kayma gibi bi problemle karsilasmadim ben hic yuksek suratte fln virajlarda cok memnundum

Merhaba arkadaşlar,

Motosikletin fabrika çıkışlı lastiklerini değiştirdiyseniz, kullanım kılavuzundaki birimler geçersiz kalır. Yeni lastiğin basınç değerlerini kullanmanız gerekir. Michelin kendi sitesinde CBR 250 için verdiği değerler; ön 30.45 psi, arka 34.8 psi. Bunu, kullanım stilinize, kendi ağırlığınıza, amortisör sertliğine göre birkaç birim aşağı ya da yukarı alabilirsiniz.

EkranResmi2015-01-0217.59.32.png

Çok teşekkürler :thumleft: aldığım lastikçiye de sordum ön-arka 30 dedi ..neden alırken sitesine bakmak aklıma gelmedi ki :pr:

Merhabalar, bir kaç gün sonra nasip olursa dükkan kiralayarak motorumu oraya koymayı planlıyorum. Ben motorumun bakımlarını kendim yapmakdan hoşlanıyorum ama şöyle bı sıkıntım var dükkanın zemini dümdüz biliyorsunuz ki ayaklık da dik açıda duruyor o yüzden arka sepha almak istiyorum ama motoru koyarken kimi zaman yanımda kimse olmaz tek başına da sehpa ya almak zor olur diye düşünüyorum. Bu konuda farklı bir düşüncesi olan veya da değişiklik bir sistem önerisi olan var mı??

Merhabalar, bir kaç gün sonra nasip olursa dükkan kiralayarak motorumu oraya koymayı planlıyorum. Ben motorumun bakımlarını kendim yapmakdan hoşlanıyorum ama şöyle bı sıkıntım var dükkanın zemini dümdüz biliyorsunuz ki ayaklık da dik açıda duruyor o yüzden arka sepha almak istiyorum ama motoru koyarken kimi zaman yanımda kimse olmaz tek başına da sehpa ya almak zor olur diye düşünüyorum. Bu konuda farklı bir düşüncesi olan veya da değişiklik bir sistem önerisi olan var mı??

sehpadan kastın padok ise, onun için başka birine ihtiyacın yok, motoru normalde bıraktığın gibi ayaklığı açık vaziyetteyken arka kısma padoğu takıp kaldıracaksın.

Arkadaşlar hangi marka yağ kullanıyorsunuz ? Yağ bakımı + Yağ filtresi değişimi yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum..

Marka olarak Hondanın kendi yağı var onun dışında Motul ürünleri iyidir ama kitapçıkdaki değerlere bakmadıysan bi göz atabilirsin.

sehpadan kastın padok ise, onun için başka birine ihtiyacın yok, motoru normalde bıraktığın gibi ayaklığı açık vaziyetteyken arka kısma padoğu takıp kaldıracaksın.

Benim dediğim normal arka sehpa abi senin dediğin sanırım ortadan takılıyor. O bana biraz pahalıya patlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Arkadaşlar hangi marka yağ kullanıyorsunuz ? Yağ bakımı + Yağ filtresi değişimi yapacağım tavsiyelerinizi bekliyorum..

Hocam 2 sayfa geri gidersen konuşmuştuk ordan bakabilirsin

Benim dediğim normal arka sehpa abi senin dediğin sanırım ortadan takılıyor. O bana biraz pahalıya patlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Hocam 2 sayfa geri gidersen konuşmuştuk ordan bakabilirsin

benim dediğim şu zımbırtı
mxsl17r.jpg

@xcom servisi ucuz denilen honda bumu bana pahalı geldi

Siz böyle söyleyince Kawasaki'de bu iş kaça patlar acaba diye düşündüm. Google'da ninja 250 balata yazınca karşıma çıkan ilk sayfada sadece balata fiyatının 290 TL olduğunu gördüm. Kawasaki'de balataya vereceğiniz parayla Honda'da işçilik, yağ ve filtre değişimi yapabiliyorsunuz. Fiyatlar keşke daha ucuz olsa tabii ama bence çok da pahalı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

Ben bu standların iki kişi ile kullanılması gerektiğini sanıyordum. Şimdi Youtube'da videolara baktım. Tak başına da oluyormuş. Güzel bilgi oldu. Bir ara gidip padok alayım ben o zaman :)

Siz böyle söyleyince Kawasaki'de bu iş kaça patlar acaba diye düşündüm. Google'da ninja 250 balata yazınca karşıma çıkan ilk sayfada sadece balata fiyatının 290 TL olduğunu gördüm. Kawasaki'de balataya vereceğiniz parayla Honda'da işçilik, yağ ve filtre değişimi yapabiliyorsunuz. Fiyatlar keşke daha ucuz olsa tabii ama bence çok da pahalı değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

Ben bu standların iki kişi ile kullanılması gerektiğini sanıyordum. Şimdi Youtube'da videolara baktım. Tak başına da oluyormuş. Güzel bilgi oldu. Bir ara gidip padok alayım ben o zaman :)

usta internetten alacak olursan bana da haber et. bana da lazım ucuz yollu bişi :)

Valla ben kriko ile kaldırıyorum arka lastiği zincir temizlemek ve yağlamak için 10 saniye :)

Arkadaşlar,

Daha yüksek cc'li bir makine almak için yaklaşık 7000km'dir bende olan ve gözüm gibi baktığım makinemi satıyorum.

Aslında hiç çkartmak istemiyorum elden ama gelecek olan yeni motoru düşündükçe de aklıma hakim olamıyorum :D

Sahibinden ilan no: 196310320

Motora yıllarca binecekmiş gibi baktım.

Diablo Rosso II lastikler var üzerinde.

10bin km oldu yeni sürekli sürdüğüm için.

2012 - Çift renkli model.

İlgilenenler ilandan ulaşabilir.

Herkese iyi sürüşler kışın dikkatli olun.

Selam arkadaşlar.
Honda cbr 250 r aramaktayım 7.500 - 8.000 TL'ye kadar.
Satanların irtibata geçmesi rica edilir.
Keyifli forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar