Ross 4 Mevsim Motosiklet Montu İnceleme

Herkese merhabalar, bu inceleme ikinci incelemem olacak gayet amatörce olabilir ve hatalar olabilir lütfen maruz görünüz.
Bugün sizlere 5 gün önce satın aldığım Ross 4 mevsim motosiklet montunu incelemeye çalışacağım.

ROSS 4 MEVSİM MOTOSİKLET MONTU

Öncelikle ürüne burandan ulaşabilirsiniz:

http://www.motosikletaksesuarlari.com/ROSS-Motosiklet-Montu-Free-Siyah_7799.html

Ürünün özellikleri:

+ CE Onaylı Omuz - Dirsek - Sırt Koruma
+ Su ve Rüzgar Geçirmez
+ Çıkartılabilir Termal İçlik
+ Sürtünmeye ve Yanmaya Karşı Özel Dış Kumaş
+ Sıcak Havlar İçin Havalandırma Kanalları
+ İki Noktadan Ayarlı Aeorodinamik Kollar
+ Pantolon ile birleşmek için bel fermuarı
+ Reflektörlü

Ürünün fiyatı:

Ürün 90 Euro - 243.77 Türk lirası.

Geçelim incelememize:

Ürünün üzerinde bu etiketler bulunmakta:

dWOY3X.jpg

4Za6rG.jpg

31EyLM.jpg

jvyl3m.jpg

LYb93o.jpg

g4Omo5.jpg

7V6RvN.jpg

Montun ön yüzü:

dWOYbD.jpg

Montun arka yüzü:

W67JYm.jpg

Montun termal içlik takılı halde iç görüşünüşü:

mr2vE8.jpg

Termal içliği çıkardım kolların içinden ve enseden çıt çıtlı sağ ve sol tafatan ise fermuarlı bir sistem var hepsini açtığınızda içlik çıkıyor:

A01B3v.jpg

Montun termal içlik sökülü haldeyken iç görünüşü:

2YJGn2.jpg

Bel ayar gergileri:

Vgr4Pv.jpg

Yazın sıcakta bu fermuarlar açılarak içeriye hava girmesi sağlanıyor:

Vgr4PB.jpg

Kol ayar çıt çıtları:

MPdqoM.jpg

yA0bEn.jpg

Bilek ayar yapışkanı ve fermuarı mevcut:

jvylWW.jpg

Omuz ve dirsek korumaları oldukça güven veren bir malzemeden:

N9ZMpg.jpg

Sırt koruması'da aynı malzemeden ancak ince olduğu için bana pek güven vermedi:

BRLlrL.jpg

Montun üzerinde bulunan yazı - logolar:

rmOP2a.jpg

l0OnWg.jpg

12Jzg5.jpg

Montun termal içliğinin içinde bulunan logolar:

4Za6Gq.jpg

W67JGQ.jpg

Montun birey üzerinde nasıl durduğu:

oYOB6R.jpg

12JzG5.jpg

dWOYOn.jpg

Evet resimler bu kadar şimdi gelelim sonuç kısmına.

Sonuç: F/P oranında üst seviye bir ürün sınıfında bulunan venom - prohel vb. ürünlerden çok daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Görüntüsü şık + korumaları güven veriyor. Sanırım bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi ürün budur, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

Buradan Hudson deri eldiven incelememe ulaşabilirsiniz : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141068-hudson-8245-hle-kevlarli-yazlik-eldiven-inceleme.html

Emeğinize sağlık güzel ve detaylı bir inceleme olmuş Çok teşekkürler :cat:

Moderatör
Elinize sağlık, mont almayı düşünenler için güzel bir inceleme yazısı olmuş :)

Ross marka kislik pantalon kullaniyorum son derece memnunum 150 tl gibi bir fiyata aldim kisin basinda..

Emeğinize sağlık güzel ve detaylı bir inceleme olmuş Çok teşekkürler :cat:

Elinize sağlık, mont almayı düşünenler için güzel bir inceleme yazısı olmuş :)

Mont güzelmiş hayırlı olsun :)

elinize sağlık fakat 4 mevsim montlar yazın çekilmiyor

Ross marka kislik pantalon kullaniyorum son derece memnunum 150 tl gibi bir fiyata aldim kisin basinda..

Guzelmiş emegine saglik

Yorumlarınız için teşekkürler :)

İnceleme gayet güzel heveslendirici ama benim merak ettiğim bir konu var.herkes özellikle mont alışverişini internetten mi yapıyor?ben herşeyimi internetten aldım ekipman olarak.ama montta kararsız kaldım.beden tutmaz vs gibi.sizce internetten alınmalı mı deneyerek mi alınmalı?bu arada zonguldak da bu tarz malzeme satan yer yok bildiğim kadarı ile.

Bu tip montlar ile yazın haşlama olursunuz, kışında tam ısınamazsınız, belki bahar aylarında rahat edersiniz, en mantıklısı yazın yazlık ceket, kışın kışlık cekettir.

İnceleme gayet güzel heveslendirici ama benim merak ettiğim bir konu var.herkes özellikle mont alışverişini internetten mi yapıyor?ben herşeyimi internetten aldım ekipman olarak.ama montta kararsız kaldım.beden tutmaz vs gibi.sizce internetten alınmalı mı deneyerek mi alınmalı?bu arada zonguldak da bu tarz malzeme satan yer yok bildiğim kadarı ile.

Genelde internetten alınıyor, internette beden ölçüm şablonları var ona göre ölçülerinizi alıyorsunuz ve size uyan bedeni sipariş veriyorsunuz. Endişelenmenize gerek yok çoğu site kargo parasını karşılamanız durumunda size uymayan bedeni geri alıp size uyan bedeni gönderiyor :cat:

Bu tip montlar ile yazın haşlama olursunuz, kışında tam ısınamazsınız, belki bahar aylarında rahat edersiniz, en mantıklısı yazın yazlık ceket, kışın kışlık cekettir.

Çok düşündüm, yazlık fileli mont alacaktım onunla'da terleyeceksin ve yola çıkınca fileden aşırı şekilde rüzgar alacak terle rüzgar birleşinde öleceksin dediler :mrgreen: Artık sağlık olsun bakalım yaz gelince göreceğiz :)

F54

bence kıyafet netten alınmaz
şöyle söyleyeyim markalara göre beden ölçüleri değişir
mesala bana revit in xl olurken alpinstar ise L oluyor giyen aynı kişi içimde aynı kazak ama arada ki fark 1 beden
o bir beden de hayati önem taşıyor düşünsene mont aldın korumalar tam oturmuyor allah göstermesin bi kaza da dirsek gitti
omuz gitti vb şeyler olur o yüzden deneyerek almak en güzeli en sağlam ı

Motosikleti
Honda nc750x
bende şuan bu fiyat civarında mont bakıyorum . motorum cruiser.. kışın ve hava soğukken sürmüyorum.genelde mayıstan ekime kadar sürmeyi düşünüyorum.. montu bana tavsiye eder misin memnun musun? başka tavsiye edebileceğin ürün var mı ?
teşekkürler

teşekkürler güzel montmuş. yazın yakar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

bende şuan bu fiyat civarında mont bakıyorum . motorum cruiser.. kışın ve hava soğukken sürmüyorum.genelde mayıstan ekime kadar sürmeyi düşünüyorum.. montu bana tavsiye eder misin memnun musun? başka tavsiye edebileceğin ürün var mı ?
teşekkürler

siz yazlık mont alın bu montlar yazın kullanılmıyor.

Aynısı kullanıyorum. Kışın rüzgar rahatsız ediyor yağmurda geçiriyor. Yazın iç astarı çıkarttığım halde içerisinde pişiyorum. Korumalar fena değil bizzat deneme düşüşleri yaptım :) bence 4 mevsim mont almak israf. Yazın ayrı kışın ayrı almak mantıklı. Hem sürekli aynı montu giymemiş oluruz. Aksi halde motosikletin M'sini bilmeyen 4 tekerlerin gereksiz espirilerine maruz kalabiliyoruz

Ben 2 hafta önce aldım kullanıyorum. Hava eksilere düşünce sanki soğu hissettirmeye başladı gibi. Özellikle fermuarın üst kısmından hava alıyor diye düşünüyorum, göğsüm bir müddet sonra üşümeye başlıyor. boyum 175 78 kiloyum L bedenini aldım tam oldu.Kalıbı dar ve kısa bir mont bilginiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar