amortisör konusunda sanırım görüşümüz farklı. bildiğiniz üzere amortisör yay ikilisi ön sele altında belli bir açı ile konumlandırılmış doğal olarak. ve bu açının değişmesi yatay ve dikey yönlerdeki kuvvetleri değiştirir. Vektörler konusundan hatırlayalım. e buda kanımca düşeydeki arka tekere gelecek olan yükü artırıp azaltacaktır. bunun la birlikte zeminden bize gelen darbelerin kuvvetini de değiştirecektir. olumlu yada olumsuz.
shad sh37 kullandım tavsiye etmiyorum çok gürültü yapıyorBildiğim çantanın fiyatına baktım sh40. Benim aldıgım site ile aynı isterseniz onuda bir inceleyin. Site ismi verildi madem. Motomagaza. Com
Riski göze almayın 0-25 km arasında bile bir mili saniye önce öne basın. Arka fren şerefsiz ahlaksız bir frendir her zaman göt atmaya yer arar.Arka teker kitliyor diyenleri eğitime davet ediyoruz.. 0-25 km arası arka 25 km üzeri on fren sikilir(rahmi barutcu)..
Arka teker kitliyor diyenleri eğitime davet ediyoruz.. 0-25 km arası arka 25 km üzeri on fren sikilir(rahmi barutcu)..
rahmi barutçu kim bilmiyorum ama çok saçma konuşmuş dostum. inanmayın.
Ben o arkadaş değilim ama Muğla'da 5 tane bayii var ve hepsinin iletişim bilgileri Bajaj'ın sitesinde var teker teker arayıp sorabilirsin biraz uğraştırıcı olabilir ama bulursun o bayiiyi.Bi ara bu başlık altında muğladan olması gerekiyordu sanırım pulsarı vade farkı olmadan satan bi bayi vardı onun iletişim bilgilerş paylaşılmıştı aradım ama bulamadım eğer o arkadaş burada ise yada o bayiyi bilen yardımcı olabilir mi bana.İzmirdeyim gerekirse burdan gider alır gelirim?
Ben o arkadaş değilim ama Muğla'da 5 tane bayii var ve hepsinin iletişim bilgileri Bajaj'ın sitesinde var teker teker arayıp sorabilirsin biraz uğraştırıcı olabilir ama bulursun o bayiiyi.
Bi ara bu başlık altında muğladan olması gerekiyordu sanırım pulsarı vade farkı olmadan satan bi bayi vardı onun iletişim bilgilerş paylaşılmıştı aradım ama bulamadım eğer o arkadaş burada ise yada o bayiyi bilen yardımcı olabilir mi bana.İzmirdeyim gerekirse burdan gider alır gelirim?
İzmir Menemen'de Kızılkayalar da taksit yapıyor, axese 9a bölüyordu ama 200 lira vade farkı koyuyor. Şu an peşin fiyatı 7300 TL 2015'ten itibaren 8000 TL olacak.