Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arka fren kötü, discoverda da kötü pulsarda da , ya kitliyor ya tutmuyor, ön freni arkadan daha çok kullanıyorum.

bir video çekip atarız anlarsınız kötü olduğunu :)

Şahsım olarak bişey iddia etmiyorum dahası henüz kendi motosikletimin üzerine bile binip doğru dürüst tecrübe edemedim. benim konuya dahil olma amacım; acaba problem frende mi yoksa ağırlık dağılımında mı bunu sorgulamak. çünkü aklıma şu geliyor ön fren emsallerine göre gayet iyi iken yani firma bunu yapabilmiş iken arkayı niye ihmal etsin yada hesaplayamasın. ben hala diyorum fren kalitesinden ziyade ağırlık dağılımıyla alakalı bu durum.

Bildiğim çantanın fiyatına baktım sh40. Benim aldıgım site ile aynı isterseniz onuda bir inceleyin. Site ismi verildi madem. Motomagaza. Com

amortisör konusunda sanırım görüşümüz farklı. bildiğiniz üzere amortisör yay ikilisi ön sele altında belli bir açı ile konumlandırılmış doğal olarak. ve bu açının değişmesi yatay ve dikey yönlerdeki kuvvetleri değiştirir. Vektörler konusundan hatırlayalım. e buda kanımca düşeydeki arka tekere gelecek olan yükü artırıp azaltacaktır. bunun la birlikte zeminden bize gelen darbelerin kuvvetini de değiştirecektir. olumlu yada olumsuz.

:) hocam anladım demek istediğini tabii ki.
ancak amortisörün etkileyeceği vektörler tekere uygulanacak kuvveti değiştirmez. o kısım kendi içinde ayrı bir sistem iken , tekerin üstündeki kuvveti değiştirecek tek şey ağırlık merkezindeki oynamalardır. kapalı bir sistemin dışarı ile ilişkisi gibi düşünün tekerleği.

Peki murat hocam bagışla hala anlamadığım bişey var burada amortisör arka tekere gelen yol koşullarını absorbe etmiyormu. E oyleyse amortisör doğrudan arka tekere bağlı (herne kadar saseye bağlı olsada) buda bana amortisöre gelen giden herturlu etkileri arka teker üzerinden yola aktarılıyor gibi geliyor. Dolayısıyla bu yatay düşey yükler (ağırlık) arka tekere biniyor. Fizik dışı bi şekilde amortisör e yolun etkisi lastik te bulunan bir sensorle veya musirle iletilmiyorsa :)

Arka teker kitliyor diyenleri eğitime davet ediyoruz.. 0-25 km arası arka 25 km üzeri on fren sikilir(rahmi barutcu)..

Sahibinden de bir ilan gördüm kırmızı Pulsar ın üstündeki stickerları sökmüş v bence gayet güzel olmuş. Sormak istediğimin altındaki boyaya zarar vermeden stickerları nasıl çıkarabilirim ?

Bi ara bu başlık altında muğladan olması gerekiyordu sanırım pulsarı vade farkı olmadan satan bi bayi vardı onun iletişim bilgilerş paylaşılmıştı aradım ama bulamadım eğer o arkadaş burada ise yada o bayiyi bilen yardımcı olabilir mi bana.İzmirdeyim gerekirse burdan gider alır gelirim?

Bi ara bu başlık altında muğladan olması gerekiyordu sanırım pulsarı vade farkı olmadan satan bi bayi vardı onun iletişim bilgilerş paylaşılmıştı aradım ama bulamadım eğer o arkadaş burada ise yada o bayiyi bilen yardımcı olabilir mi bana.İzmirdeyim gerekirse burdan gider alır gelirim?
Ben o arkadaş değilim ama Muğla'da 5 tane bayii var ve hepsinin iletişim bilgileri Bajaj'ın sitesinde var teker teker arayıp sorabilirsin biraz uğraştırıcı olabilir ama bulursun o bayiiyi.

İzmir Menemen'de Kızılkayalar da taksit yapıyor, axese 9a bölüyordu ama 200 lira vade farkı koyuyor. Şu an peşin fiyatı 7300 TL 2015'ten itibaren 8000 TL olacak.

İzmir Menemen'de Kızılkayalar da taksit yapıyor, axese 9a bölüyordu ama 200 lira vade farkı koyuyor. Şu an peşin fiyatı 7300 TL 2015'ten itibaren 8000 TL olacak.

vade farksiz demistim ben . nisana dogru alabiliyorum maalesef 8000 liraya alicam sanirim bende sans yok ki zaten hic olmadi da ...

http://vimeo.com/93814878
ilginç : )
http://vimeo.com/93814878" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar