abi f den sonra rr ın mantığınıda ben anlamıyorum tamam yeni olacak ama f i sattıysan daha farklı birşey dene,yine hondanın 600 lüğünü alma, mesela suzuki gsx-r600 2013-2014 model veya kawasaki zx6r gibi yani benim düşüncem bu tabi 600rr alsan pişman olmazsın kesinlikle ama ben değiştirecek olsam f i farklı marka bir japon denerdim
Haklısın da 1000 liklere bakıyordum onların 2011 e kadar olanların sıkıntılı olduğunu burdan ve honda servisinde çalışan ustadan ve bir çok kişiden duyunca vazgeçtim.
Hayabusa düşündüm o da ne bilim biraz bana kaba geldi.
600rr da temiz olunca bide bunu deneyim dedim.
evet belki 600f le arasında çok fark gibi ama 2010 model belki biraz daha iyi olur düşencesiyle baktım.
Birde bakımları yapılmış,lastikler sıfır,kaza boya darbe yok olunca eee bidee siyah olunca işler değişti.:bounce:
GSR serisi beni hiç cezbetmiyor onlara ısınamadım.
Bir ara kawasaki 636r lare baktım onda siyah renkler 2015 de geliyor malum fiyatlar cep yakıyor.
Aslında biraz daha enduro tarzı bişey alıcaktım ama ben alana kadar kampanya bitti sonra fiyat da beni aştı. Hal böyle olunca 600rr dedik.
Birde 1000rr alırsam 2013 den aşağı almayacam onu anladım.
Düşüncemde ilerde kawasaki Z1000SX var aslında, bu motorda hoşuma gidiyor ama fiyatlar biraz tuzlu.
Hayırlıysa nasip olsun değilse de olmasın dedik.Artık kısmet İnşaallah...