Motosiklette Traction Pad (Stompgrip) Ne İşe Yarar?

Merhaba,

teşekkür ederiz,güzel olmuş video. Raftakilere bakarken ,cennette gibim hissettirdi :cyclopsan. Birşey sorucam,bu depoyu kesinlikle çizen,çıkartılması halinde iz bırakan birşey değil galiba .Peki yağışlı havalarda sürüşlerde yapışkanlığını falan kaybediyor mu ?

kendime yılbaşı hediyem traction pad (strompgip) olacak :thumleft:

Merhaba,

teşekkür ederiz,güzel olmuş video. Raftakilere bakarken ,cennette gibim hissettirdi :cyclopsan. Birşey sorucam,bu depoyu kesinlikle çizen,çıkartılması halinde iz bırakan birşey değil galiba .Peki yağışlı havalarda sürüşlerde yapışkanlığını falan kaybediyor mu ?

kendime yılbaşı hediyem traction pad (strompgip) olacak :thumleft:

Teşekkür ederim.
Hayır çizilmeye karşıda depoyu korur çünkü üzerinde plastik bir kaplama olduğunu düşünün.Yağmura suya dayanıklı yapışkan bir madde değil sadece kendisi depoya yapışıyor aynı tankpad gibi, tavsiye ederim.

güzel paylaşım..

Traction Pad deyince dedim bu ne ki amk,parantez içinde (Stompgrip) yazınca haa dedim tamam :thumleft:

mrb ürünü nereden ve ne kadara aldınız? veya link varmı. ben brnmotor'da buldum ama daha ucuza bulabilirmiyim acaba diyorum

mrb ürünü nereden ve ne kadara aldınız? veya link varmı. ben brnmotor'da buldum ama daha ucuza bulabilirmiyim acaba diyorum

Merhaba, ben bu aldığımı ebay.com dan aldım.Tabi öncesinde kendi sitesinde benim motoruma hangi kodlu ürünün uygun olduğunu baktım ve öyle aradım.
Bazen ebayde 10-20dolar daha uyguna gelebiliyor.
Fakat www.stompgrip.com kendi sitesidir.Önce oradan bi bakın derim; fiyat modele göre değişiyor fakat 100-200TL arasında olacaktır.
Gümrüğe takılma gibi bir sorunu yok bu ürünün.3 kez aldım 2 si kendime, 1i arkadaşa hepsi geldi 20güne kadar.

Selamlar

kışın benzin deposu buz gibi oluyo, bacaklarla kavramak sıkıntı oluyo, bu zımbırtılardan yapıştırınca en azından metal kadar soğuk olmaz sanırım?

kışın benzin deposu buz gibi oluyo, bacaklarla kavramak sıkıntı oluyo, bu zımbırtılardan yapıştırınca en azından metal kadar soğuk olmaz sanırım?

Tabi bi nevi farkedebilir fakat depo çok soğuk geliyorsa korumalı ekipman kullanmıyoruz demekki :) Kevlar pantolon yada korumalı tekstil-deri pantolonla kullanırsak eğer depoyu sıkmaktan korkmayız soğuklarda.Önce ekipman hocam selamlar

Tabi bi nevi farkedebilir fakat depo çok soğuk geliyorsa korumalı ekipman kullanmıyoruz demekki :) Kevlar pantolon yada korumalı tekstil-deri pantolonla kullanırsak eğer depoyu sıkmaktan korkmayız soğuklarda.Önce ekipman hocam selamlar

hocam içlik ve kot pantolon kullanıyorum ancak yine de soğuk oluyor yav. kevlar pantolon yakın zamanda alıcam da bedenini denemem lazım öncelikle.

Güzel paylaşım Teşekkürler. Benimde almam lazım en kısa zamanda virajın içindeyken bozuk yola denk geldiğimde toto öne zipliyor sıkıntı oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar