- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
işi gücü bırakıp direk dünya turuna çıkardım. bir iki senem yollarda böyle geçerdi aralıksız 
kardes benim s1000rr parasını şimdiden ayarlayıver
İkramiyenin yarısını anneme babama kardeşime bırakırdım. Evim olmazdı,sadece garajım olurdu okuduğum şehirde. ilk işim garaj yaptırmak olurdu..Saçlarımı sıfıra vurdururdum :mrgreen: Kesinlikle insanların olmadığı,tek bir insanın dahi olmadığı yerlerde sürer,çadır kurardım.Müthiş manzaralar keşfederdim ve haritamda bu yerlerin koordinatlarını belirlerdim.Saçlarım omzuma kadar uzadığı zamanda okuduğum şehre dönerdim..Garajıma motorumu yatırır,bakımlarını elbette ben yapacağım !! Almak istediğim bir başka motoru alır yine nereye gitmek istiyorsam ülkeler,şehirler,çöller , dereler ,dağlar aşardım..Gittiğim her yerin,keşfettiğim her müthiş manzaralı haritamda yerleri işaretlemeye devam ederdi. Kuzey kutbuna gider, kuzey ışıklarını izlerdim. Gidilecek yerler listemi de , gitmek istediğim ütopik hayat şartlarında gerçekleştiremeyeceğim yerler listemi de tamamlardım.. Ömrümün sonuna dek, bahçemdeki çiçeklerim garajdaki motorlarım olurdu..Hepsine çiçek gibi bakardım ::blushani
Şimdiye kadar yazılmışların en sağlamı.. helal olsun
Daha 2 gün önce aklıma geldi. Honda ya da Yamaha Bayi açarım büyük bir plaza satın alıp. (Dükkan benim olsun kira derdimiz olmasın.) Bunun için ne kadar bütçe gerekir araştırmadım. Çıkınca bi hesap kitap yaparım. Bi kaç tane daire alıp kira geliri elde ederim. Bahçeli bir ev alıp kedi ve köpeklerimle yaşarım.
NOT: Bu yıl bilet almayacağım...
hayalimdirde aynı zamanda ::blushani
Günün birinde gerçekleştirebilir olanları gerçekleştiririm umarım..
Kuzey ışıklarını izlemeliyim..