Ilk motorumu aldim :) ( Sifir PCX)

öncelikle hayırlı olsun diyelim. Allah Kaza Bela vermesin.

NOT: Hırsız Çok Dikkat Et Park Edip Gitme Zincir vs hiç bi şeye güvenme benden tavsiye

mexico nerde la? adam 5 te motoru almaya gidicem dedi,dönmedi mi daha.gelince arasın beni

Arkadaslar hepinize yaksamlar.
Su an eve geldim. Agzim bir karis acik hic kapanmiyor. Sanki hala motorumun uzerindeyim :)
Bu aksam bayiye gittim. Kask,mont,eldiven,disk kilidi,zincir ve brandaaldim. Kask ls2 ff351, montta venom. Montun 130 dolar fiyati vardi korumaliklari ce belgeliymis. Rengide hosuma gidince aldim. Hepsini pazarlikla guzel fiyatlara indirdim.
Sonra plakam geldi hemen serviste takildi. Hadi artik vakit geldi bin bakalim dediler. Ilk defa kendi motoruma binecektim. Her seyimi ayarladim,seleye guzelce yerlestirdim. Herkesle helallesip,yuzlerini guldurup bastim marsa.
Gaza bastim once inanamadim ama olmustu artik komuta bendeydi.
Hemen benzinlige gittim. Depoyu 30 tl ye fulledim. Acemilik cok zor cuzdan selenin altinda kalmis. Eldiven kask bayagi bir ugrastim sonunda parayi verebildim :)
Sonra bastim fakulteye. Motorumu kimse gormesin,hava atmaya gelmis demesinler diye uzaga park ettim. Arkadaslar hemen bakmaya geldi tabi. Bir kac kendini bilmez disinda herkes sevindi ve hayirli olsun dedi.
Sonra duramadim yerimde dolasmaya ciktim. Kiz arkadasimda dersten cikinca ona gosterdim motorumu. Sonra eve geldim falan.
Tum bunlardan bizene diyenler olacak biliyorum ama anlatmak istedim. Cok mutluyum arkadaslar. O ruzgari yemek,diledigin yere gitmek tarifsiz bir seymis. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yalniz canimi tek sikan konu kilit meselesi.
1 adet kalin hortum zincir
1 adette alarmli disk kilidi aldim ancak evin yakinlarda halati baglayacak bir yer yok. Cok korkuyorum kaldirip gotururlerse diye.

Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassin kardes. Bize ne demiyoruz, hepimiz yaşadık ilk motor heyecanını, çok güzel anlatmissin. Motoru en azından kamerali veya ışıklı bir yere bırakmaya çalış. ..

Mübarek adam alarm da alsaydın keşke ama garantiyi etkiliyor galiba!Gerçekten motoru kendim almış sevindim.Çok samimi birisin!

Alarm taktirmak istedim aku biter
şu olur,bu olur takma dediler bende tamam dedim. Netten,vurunca otenlerden alacagim.
A.volkan mobilden girdigim icin goremiyorum tam detayli profilini,dolayisiyla motorun var mi yok mu bilmiyorum ancak yoksa Allah kat kat fazlasini sana nasip etsin,varsada kaza bela vermesin.
Ev arkadasimin gozunum icine bakiyorum su an bi sey lazim dese,bahanem olsada cikip motorla gitsem diye. Branda falan sardim ama acarim sorun olmaz :)

Kardeş çık gez napacan mis gibi aksam vakti at turunu gel.İlla bişe almana gerek yok.Ha ayıp olur dıosan yatınca arkadas fırla gez ;)

Butun gece uyuyamadim :( 7- 8 kere kalkip camdan asagi baktim. Ruyamda motorumu caliyolardi bende camdan atliyodum ustlerine :) ciktim firina gittim yolu 2 km uzattim :)

Artik zehri kaptiniz, donusu yok. Olene kadar motorcusunuz.

Yalniz kaski hemen iade edin baska model alin (ff369 olabilir). FF 351 modeli sharptan 1 yildiz almis cop bir seridir. 3 kurus daha verin kendinizi garantiye alin.

Butun gece uyuyamadim :( 7- 8 kere kalkip camdan asagi baktim. Ruyamda motorumu caliyolardi bende camdan atliyodum ustlerine :) ciktim firina gittim yolu 2 km uzattim :)
Hayırlı olsun bol şanş
Pcx benim ikinci motorumdu sattığıma pişmanım.benzer sıkıntıları aynı sıkıntıları bende yaşadım.tavsiyem alarmı taktır ve ÇELİK zincirli ağır kilitlerden al arka amortisörten bağla havada kalsın.benimkini yoklamışlardı.ama çapları yetmemiş.

Hepinize tesekkur ederim :)
Kilit isini bugun halledicem alarmda alacagim.
Kask konusuna gelince. Bu aralar biraz kemer sikmaliyim. Korumaliklar hem bana hem kiz arkadasima,motor,kilitler vs derken bayagi bir harcadim. 2 ay icinde duze cikmis olacagim. O zamanda arai gibi bir marka olabilir arastirip bulurum :)

Hayırlı olsun bol şanş
Pcx benim ikinci motorumdu sattığıma pişmanım.benzer sıkıntıları aynı sıkıntıları bende yaşadım.tavsiyem alarmı taktır ve ÇELİK zincirli ağır kilitlerden al arka amortisörten bağla havada kalsın.benimkini yoklamışlardı.ama çapları yetmemiş.

sandıkçı pcx satıp xmax alasım var benim bu aralar.neden pişman oldun kardeş?

mexico

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86198-honda-pcx-125-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

buraya da bekleriz

Alarm taktirmak istedim aku biter
şu olur,bu olur takma dediler bende tamam dedim. Netten,vurunca otenlerden alacagim.
A.volkan mobilden girdigim icin goremiyorum tam detayli profilini,dolayisiyla motorun var mi yok mu bilmiyorum ancak yoksa Allah kat kat fazlasini sana nasip etsin,varsada kaza bela vermesin.
Ev arkadasimin gozunum icine bakiyorum su an bi sey lazim dese,bahanem olsada cikip motorla gitsem diye. Branda falan sardim ama acarim sorun olmaz :)

ALLAH senden razı olsun kardeşim! Benim şu an motorum yok ama alacağım ben şubattaki motor fuarını bekliyorum.:)

Hepinize tesekkur ederim :)
Kilit isini bugun halledicem alarmda alacagim.
Kask konusuna gelince. Bu aralar biraz kemer sikmaliyim. Korumaliklar hem bana hem kiz arkadasima,motor,kilitler vs derken bayagi bir harcadim. 2 ay icinde duze cikmis olacagim. O zamanda arai gibi bir marka olabilir arastirip bulurum :)

Hocam oyle buyuk paralar harcayip ust kalite alin demiyorum. Yine ls2 nin ff369 modeli sadece; 4 yildiz almis bir kask. 10-20 lira daha pahalidir belki. Gidin sorun onu alin ff351 denen masrapayi takmayin kafaniza :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar