Bayide sordum fiyatini branda 45 tl dediler. Bende motoru almaya gittigimde hepsini daha detayli sorup sorusturup en saglam olan kilitleri alacagim.
Paronayak olmamak elde degil size katiliyorum .O kadar calisip emeginin calinmasi berbat bir duygu olur.
brandayı da al tikkat çekmesin düldül
-Eleman brandaya 150 tl deyince Adam mı kazıklıyonuz lan siz? Dedim, yoo dedi. İyi o zaman dedim aldım. Sormak lazım, kazıklanmak istemem.
Kardeş hayırlı olsun,arkadaşların dediği gibi kilitler felan hersey tam olsun 'ya iki dakika bişe olmaz' deme her zaman kilidin takılı olsun ve havalar kötü gaza yüklenmeden çok ta yavaş köşelerde pusmadan git görünür ol trafikte her zaman. Sıfır motor iyidir kimseye bi turda olsa vermeRastgele
Bugün teslim almaya gideceğim,daha almadan herkes, gelince bir tur vereceksin anlamam, diyor
Ama tabiki vermeyeceğim :cherry:
Kimseye bindirme!Şimdiden alıştır!Prensip meselesi de.
Hayırı olsun güle güle bin![]()
yıl olmuş 2015 hala foto yok![]()
öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin. bakım konusuna gelirsek motorun kitapçığı nediyorsa birebir uygula. servisler bazen kitapçıktan farklı konuşur. senin uyman gereken bayinin dediği değil kitapçığın dediği olmalı. bunun dışında güzel bir zincir kilit birde alarmlı disk kilidi al ve mümkünse disk kilidini kullanırken hatırlatma kablosu kulla. Çok kişi gördüm disk kilidini sökmeyi unutup gaza basıp kakalak gibi düşeni. unutmadan kaskının montunun olduğunu düşünüyorum eksiğin varsa onlarıda biran önce gider. unutma motorun kalitesinden çok daha önemli birşey varsa oda kaskının kalitesi.
tekerin düz bassın mutlu günlerde kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun. Yeni motor almak çok farklı bi hazdır. Aldığım motorların ilk gün sevincini dün gibi hatırlarım. Sonrası daha da keyifli olacak, iyi sürüşler![]()