Gürcistan-Rusya-Belarus-Ukrayna Yolcuğum (16250KM) (81 GÜN) (2014)

emeğinize sağlık çok özeniyorum bu tür gezilere Allah ım inşallah bir gün banada nasip eder

Tebrikler harika bir gezi ve görsel olmuş :)
teşekkür ederim :)

Vallaha,benim bu hafıza sorunuma;tıp bile çare bulamadı :)
abi valla maşallah :)

gürcistan batumdan fln gecmen cok cesaret ister ben bile korkarak gidiyorum oralara en ufak hatanda seni atarlar hapse bidada nasıl cıkarsın belli değil motorun bile calınır tek basına bayagı tehlikeli yerlere gittin yani cadır da kurmussun abi gece ziyaret eden olmadı iyikigerci dillerini bilsen skntı değildir

video güzel her seyahat eden bir video atsın bizde gitmiş kadar oluyoruz
hocam korkacak bişey yok sanki, kendinden emin olunca kimse yaklaşamıyor sana. gürcistan yolculuğum boyunca en güvenli yerlerden biriydi trafik haricinde.

Harika bir gezi , elllerinize sağlık . Nice nice Dünya turları yapmanız dileği ile . :)
amin hep beraber :) teşekkür ederim

Bazı görüntülere cidden sinir oldum özellikle bulgaristan ve arnavutluk aklıma geldi.

Sadece bize mi yapıyorlar, anlamadım ama rüşvetsiz geçilmiyor arkadaş.
kırımdan ukraynaya geçerken rüşvet istediler, ne yaptıysam vazgeçmediler. sırf rüşvet vermemek için 1000 km yolu uzattım :)

vay be hayran kaldım tebrikler. videoyu seyrederken bian düşündüm lifanla bendemi çıksam yurt dışına diye. sonra benzin parası aklıma geldi vazgeçtim :D :D :D o degilde gece uyurken filan benim motoru kucaklar giderler kalırım ortada :) :) :) :) :) :)
sen ister, her yere gidersin. :) bak o kadar yol yaptım, benzinin pahalı olduğu dönemdi. cbf1000 ile 16.250 km için 2 bin lira yakıt parası gitti sadece. yorumun için de teşekkür ederim :)

İzlemesi bile çok keyifli :)
iyi seyirler teşekkür ederim :)

Seyir zevki çok yüksek bir video olmuş elinize tekerinize ve asıl en önemlisi yüreğinize sağlık.
senin de hocam, yorumun için teşekkür ederim. motive kaynağımsınız :)

Cok guzel olmus elinize saglik:) tek basiniza da yapabilmeniz ayri bi cesaret:)
teşekkür ederim :) tek başına olmazsa büyüsü bozulurdu :)

feyste o kadar takip ettim ben inzelim niye demedin :p
ben biliyorsun sanıyordum he :) artık takibi bırakıyormuşun bi de :D

emeğinize sağlık çok özeniyorum bu tür gezilere Allah ım inşallah bir gün banada nasip eder
teşekkür ederim :) inşallah nasip olur, yolculuk konusunda fikir almak için her zaman soru sorabilirsin

Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir vidyo çalışması olmuş , kıskandım sizi :)
Telefon tutucunuz ilgimi çekti , link verebilir misiniz?

Çok eğlenceli olmuş videosu. Gün gün fotolarla facete takip etmiştim tekrardan tebrikler güzel gezi. Evinde kaldıgınız kişileri hangi siteden buldunuz?

Müthiş ya, gerçekten çok iyi :cat: Kazasız belasız daha nicelerini yaparsınız inşallah, biz de resimlerine bakar videolarını izleriz :)

Çok güzel bir gezi ve çok güzel bir vidyo çalışması olmuş , kıskandım sizi :)
Telefon tutucunuz ilgimi çekti , link verebilir misiniz?
teşekkür ederim.
burada bulabilirsiniz sanırım
http://www.dx.com/c/sports-outdoors-1699/cycling-1607/bike-holder-1643

:cat:büyük cesaret büyük özgüven harika bir gezi
cesaret olmazsa, klasik turistik yerlere mahkum kalırdım :)

Çok eğlenceli olmuş videosu. Gün gün fotolarla facete takip etmiştim tekrardan tebrikler güzel gezi. Evinde kaldıgınız kişileri hangi siteden buldunuz?
teşekkür ederim hocam. couchsurfing'den buluyordum, bazen yolda karşılaştığım insanlar evine davet ediyordu, güvendiklerime gidiyordum...

Müthiş ya, gerçekten çok iyi :cat: Kazasız belasız daha nicelerini yaparsınız inşallah, biz de resimlerine bakar videolarını izleriz :)
teşekkür ederim, amin inşallah :)

Tebrik ederim tek başınıza ilk yurt dışı gezinizi yapıp dönmüşsünüz sağ salim. Allah daha uzun daha güzel gezilere çıkmayıda nasip etsin.

polis askerin tutumu nasıldı? güvenlik sıkıntısı/hissi oldu mu hiç? giden paranın hesabını yaptınız mı :)

polis askerin tutumu nasıldı? güvenlik sıkıntısı/hissi oldu mu hiç? giden paranın hesabını yaptınız mı :)

para koparmaya çalışanlar vardı baya, ama kazanan ben oluyordum :D en kötüsü ermenistanda geldi başıma. pasaportumu aldı geri vermiyor, rüşvet istiyor. çok uğraştırdı beni, belarus parasıyla adamı kandırdım ederi 0.1 TL falandı :)

totalde 4bin lira gitmiş, sanırım istanbulda evde otursam aynı parayı harcarmışım, bedavadan yolculuk oldu bi bakıma :)

para falan geçtim cesaret işi herkes bu yolcuğu yapamaz tebrik ederim
bir sorum var yurt dışında ingilizce yeterli oluyor mu

Cadirda geceleri nasil geciyordu biraz anlatabilirmisin, korktugun yada tehlikeli bir durum oldumu?

cesaretinize hayran kaldım... nice gezilere inşallah.
teşekkür ederim inşallah

Cadirda geceleri nasil geciyordu biraz anlatabilirmisin, korktugun yada tehlikeli bir durum oldumu?
o zamanlar hava epey geç kararıyordu. çadır yeri buldun kuruldun derken hava kararıyordu, sonra yemek vs. günün yorgunluğu derken sızıyordum :)
arada tehlikeler oluyordu ama çok şükür problem olmadı.

Allah nasip ederse bizde gideriz bir gun bea :D ellerine ayaklarına yuregine sağlık :)
eyvallah, inşallah sen de gidersin. bir şehirden diğerine gider gibi basit aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar