Tebrikler harika bir gezi ve görsel olmuş
teşekkür ederim
Vallaha,benim bu hafıza sorunuma;tıp bile çare bulamadı
abi valla maşallah
gürcistan batumdan fln gecmen cok cesaret ister ben bile korkarak gidiyorum oralara en ufak hatanda seni atarlar hapse bidada nasıl cıkarsın belli değil motorun bile calınır tek basına bayagı tehlikeli yerlere gittin yani cadır da kurmussun abi gece ziyaret eden olmadı iyikigerci dillerini bilsen skntı değildir
video güzel her seyahat eden bir video atsın bizde gitmiş kadar oluyoruz
hocam korkacak bişey yok sanki, kendinden emin olunca kimse yaklaşamıyor sana. gürcistan yolculuğum boyunca en güvenli yerlerden biriydi trafik haricinde.
Harika bir gezi , elllerinize sağlık . Nice nice Dünya turları yapmanız dileği ile .
amin hep beraber

teşekkür ederim
Bazı görüntülere cidden sinir oldum özellikle bulgaristan ve arnavutluk aklıma geldi.
Sadece bize mi yapıyorlar, anlamadım ama rüşvetsiz geçilmiyor arkadaş.
kırımdan ukraynaya geçerken rüşvet istediler, ne yaptıysam vazgeçmediler. sırf rüşvet vermemek için 1000 km yolu uzattım
sen ister, her yere gidersin.

bak o kadar yol yaptım, benzinin pahalı olduğu dönemdi. cbf1000 ile 16.250 km için 2 bin lira yakıt parası gitti sadece. yorumun için de teşekkür ederim
İzlemesi bile çok keyifli
iyi seyirler teşekkür ederim
Seyir zevki çok yüksek bir video olmuş elinize tekerinize ve asıl en önemlisi yüreğinize sağlık.
senin de hocam, yorumun için teşekkür ederim. motive kaynağımsınız
Cok guzel olmus elinize saglik

tek basiniza da yapabilmeniz ayri bi cesaret
teşekkür ederim

tek başına olmazsa büyüsü bozulurdu
feyste o kadar takip ettim ben inzelim niye demedin
ben biliyorsun sanıyordum he

artık takibi bırakıyormuşun bi de
emeğinize sağlık çok özeniyorum bu tür gezilere Allah ım inşallah bir gün banada nasip eder
teşekkür ederim

inşallah nasip olur, yolculuk konusunda fikir almak için her zaman soru sorabilirsin