Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bana yeter artar bile :) sonuç olarak 8 senedir tutkuyla iki tekere biniyorum en büyüğü 250 cc olmak üzere farklı farklı motorlara bindim ve bu aşkla ortalama 150 bin km devirmişliğim vardır, sayısız ölümcül olmayan kazalarım ve edindiğim tecrübelerdi geriye kalanlar..
Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkürler eğitim şart

aralık ayında faturası kesilmiş motorun ocak ayında tescil işlemini yapsak temmuz vergisinden yırtma ihtimali varmıdır? Birde abs li olup şansına bt023 lastik denk gelen var mı?

Bende absli mt-07 var lastik bt023. tek miyim anlamadim 25 kisilik mt-07 grubumuz var arada bulusuyoruz benden baska kimsede abs olup battlax lastigi olan yok.

Vergi meselesine gelince; ocak ayinin kacinda tescil islemini yaptiginla alakali olarak ocak vergisini verebilir ya da vermeyebilirsin ama temmuz vergisinden kacamazsin cunku tum tasit vergileri 2 taksittir. Ocak ve temmuz ayinda. Ben kendi motorumu satin alirken noterde ilk tescili nisan ayinda yapilmis motorun temmuz vergisi odenmedigi icin bana satamayan, odedikten sonra satabilen bir saticidan aldim :)

Bu arada hepinize onumuzdeki hafta fantastik bir sey paylasacagim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aralık ayında faturası kesilmiş motorun ocak ayında tescil işlemini yapsak temmuz vergisinden yırtma ihtimali varmıdır? Birde abs li olup şansına bt023 lastik denk gelen var mı?

ayni durumdayim.
aralikta aldim
ruhsat plak icin ocak1 i bekliyorum
vergi konusunda emin degilim???
ancak bildigim kadariyle resmi kaydi olmasi lazim ki MTV cikarilabilsin...

MT07im abs li ve lastikler de bt023 .
ama bu iyi mi kotu mu bilmiyorum...

Gözüm gibi baktığım motorum ilandadır. İlgilenenler çin söylüyorum, çok ufak bir pazarlık payı mevcut.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-model-mt-07-abs-race-blue-183449070/detay/

Hafta sonu izmir mt ekibi ile gezimiz arkadaşlar bol mt 7 li olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Hafta sonu izmir mt ekibi ile gezimiz arkadaşlar bol mt 7 li olsun

Arkadaşlar, eski bir MT-07 sahibi olarak yazıyorum, motoru aldığım İZMOTO bugün beni arayıp bir problemden ötürü MT-07'lerin servise çağırıldığını söyledi. Kullanıcıları tek tek arıyorlarmış, servisinize bir sorun.

Bir video da benden :)

Renthal high gidon taktim, sonra dual cakar uyguladim, led sinyaller, comfort sele, ayna yukseltme, touring ayak pegleri, anahtarsiz depo kapagi, yamaha koruma takozlari ve SW-Motech elcik korumalar, baska ne var unuttum:

Son düzenleme:
Bir video da benden :)

Renthal high gidon taktim, sonra dual cakar uyguladim, led sinyaller, comfort sele, ayna yukseltme, touring ayak pegleri, anahtarsiz depo kapagi, yamaha koruma takozlari ve SW-Motech elcik korumalar, baska ne var unuttum:

http://www.youtube.com/watch?v=uMa3BAgIMQU

Güzel olmuş...fakat/umarım bunları (led çakarları) gece trafik polis'inin yakınlarında açma cesareti göstermezsiniz...:bounce:

Güzel olmuş...fakat/umarım bunları (led çakarları) gece trafik polis'inin yakınlarında açma cesareti göstermezsiniz...:bounce:

MT-07 facebook grubumuzda soyle bir postum var:"Emniyet seridinde ilerlerken onundeki sivil emniyet araci cekilsin diye uzun ve cakarlari acan mt-07li gerizekali kim olabilir? Beeeeeeeen"

ön ve arka sinyaller çok güzel olmuş nerden aldığını sorabilirmiyim =)

Hocam orijinal Yamaha led sinyaller: 2 cifti(on/arka) 300 lira tuttu biraz tuzlu ama rizomalar haric hic bir sinyal seti bu kadar guclu isik vermiyor.

sj's,dostum hava girişinin içindeki çakarları çok beğendim,aynından yapasım var,ama nasıl yapılacağı hakkında en ufak fikrim yok :)

sj's,dostum hava girişinin içindeki çakarları çok beğendim,aynından yapasım var,ama nasıl yapılacağı hakkında en ufak fikrim yok :)

Islem cok basit aslinda, elektrigi prize baglamak gibi dusunun. Kolay yol cakar devresinin + kutbunu akunun +sina, eksi kutbunu sasiye ya da akunun - kutbuna bagliyosunuz. Tabi bu durumda cakarlar motordan anahtari cikardiginiz zaman bile calisir, super saglikli degil.

Ben basta yukarida dedigim gibi yaptim heyecandan, sonra parklara bagladim, yalnizca kontak acildigi zaman guc gidiyor cakarlara.

Voltaj olarak da power ledler en iyi isik verimini 3 voltta veriyor dolayisiyla 3 voltluk ledlerden olusan bir power led seti psikopat gibi patlar

Benim hava kanallarina yerlestirdiklerim 1 voltluk panel led, hic memnun degilim onlari power ledle degistirecegim haftaya, Bunu yaparken sizin icin de video cekerim yapimiyla ilgili.

https://www.youtube.com/watch?v=I1S2mPfrWY4
buda benim amotör çekimim :p::gazla::::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=wiSbhJ_N9-Q

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar