Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

şimdi ameleler damlayacak vergisi yüzünden alınmaz bu motor diye,insanı kanser edecekler yine

şimdi ameleler damlayacak vergisi yüzünden alınmaz bu motor diye,insanı kanser edecekler yine

Vergisi sifir olsa da alamayacaklari icindir. Onlari asagilamak icin demiyorum ama bari bok atma arkadas, begenmiyosan baska motorlari seviyosan MT-07 kullanicilari basliginda ne ararsin zaten.

Benim motorun vergisi 56 lira, :) yanlız motor sürmeyi öğrenince ya 07 yada tracer yerim vergisini

Yamaha tr deki malak vergi sistemine gore uretim yapsin bundan sonra:) Tnr 660 10 cc ile bizimkiler de 30 cc ile senelik 300 fazladan bayiliyoruz.

Bu arada on cam isini uygun fiyata cozebilen var mi? 400 tl istiyorlar avuc kadar cama. Ebay de 80 - 100 dolara var ama gelmesi uzun surer ve riski de cabasi.

Kontak yeri saçma değil mi bu motorda ve farın o kadar aşağıda olması sadece beni mi rahatsız ediyor.
Tasarım açısından 09 ve 125 çok daha başarılı sanki.

Geçen hafta sonu izmirde Yamaha mt07 kullanan 4 arkadaş bir araya gelip güzel bir etkimlik ve tanışma sürüşü yaptık arkadaşlar

ilk sürüş olmasından dolayı biraz aksaklıklar çıktı ama çok keyifliydi :cat:

özellikle akssuarlı gri MT07 ( Burak abinin ) baya ilgimizi çekti

kuyruk iptali ve katlanır plakalı yapan kırmız MT07 ( göktuğun makina ) oda acayip şekildi

ama her türlü en güzeli olan RaceBlue 'lar ( benimki ve Eymen nin ki )inanılmaz yakışiklıydılar :queen:

İyi SEYİRLERR

Geçen hafta sonu izmirde Yamaha mt07 kullanan 4 arkadaş bir araya gelip güzel bir etkimlik ve tanışma sürüşü yaptık arkadaşlar

ilk sürüş olmasından dolayı biraz aksaklıklar çıktı ama çok keyifliydi :cat:

özellikle akssuarlı gri MT07 ( Burak abinin ) baya ilgimizi çekti

kuyruk iptali ve katlanır plakalı yapan kırmız MT07 ( göktuğun makina ) oda acayip şekildi

ama her türlü en güzeli olan RaceBlue 'lar ( benimki ve Eymen nin ki )inanılmaz yakışiklıydılar :queen:

İyi SEYİRLERR

https://www.youtube.com/watch?v=qUkB3tDVshA

ufuk mt aşiretini toplayıp bir gün adaya kaçalım :)

arkadaşlar merhaba,bende iki hafta icinde absiz mt07 almayi dusunuyorm.bayiler nakitte indirim yapiyolarmi bi bilginiz varmi bu konuda hic yapmiyo iseler ikinci elde alabilirim.

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
17 liraya vericem artık haberiniz olsn arkadaslar almayı düsünen varsa beyaz renk 5500km sıkıntısız :)

Merhaba arkadaşlar,ben makine mühendisi öğrencisiyim,mt 07 için kendime koruma takozu yaptım,almak isteyen olursa daha fazla yapıp satabilirim, 170 lira düşünüyorum fiyat olarak,ekstra vida kullanımına gerek olmayan bir model yaptım, sadece bir adet L ve somun anahtar ile takılabiliyor,

2014 Aralık ayında faturalanan motor 2015 de tescil edilince 2014 den kalan mtv çıkmadı, bilginize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar