CBR 125 değerlendirirmisiniz?

Forumdan tanıştıgım Can abide vardı aynı kasa aynı renk. 2014 kasa ile farkı, daha ince daha az kalıplı bir motor. Rüzgarı daha çok hissediyorsunuz bacaklarda vs. Göstergeler dijital değil. Fakat kafa grenajı çook güzel gerçekten. Motorda temiz gozukuyor uzun süre binebilirsin iyidir başlangıç için.

Yedek parça fiyatlarını ve 2. elinin yavaş olmasını takmazsan iyi motosiklet bunlar :)

Tamamına katılıyorum, özellikle bu kasa daha da ağır satılıyor

ben zonguldaktayım genellikle bayır burası ev iş ve hafta sonu kısa gezi için almayı düşünüyorum öğrenince satma taraftarı değilim yani.parça fiyatlarını bilmiyorum ama hiç vitesli kullanmadım illaki düşerim lazım olur parçacı.fiyat konusunda makul görünüyorsa alacağım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda servisi ya da iyi bir ustanız varsa baktırın,iyi gözüküyor resimlerde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yani cbr 125 piyasasını pek bilmiyorum,Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı 'nda ki arkadaşlara sorarsanız size yardımcı olurlar sanırım.

Bu arada motosiklet bizim buradaymış :)

Almayı düşünürseniz Gölcük'te iyi bir ustamız var ya da Honda Haldız servisine götürüp baktırabilirsiniz. Biraz pazarlıkla daha uyguna alınabilir sanki :)

valla süper olur.gölcükte abim var ben haftaiçi gelemeyeceğim için o bakıp baktıracak.yardımcı olursanız sevinirim.

amcamin oğluna da bu motordan aldık cook sağlam bir motor.. fiyatı tuzlu biraz. ancak hoş görünüyor. kafa karenaj değişmiş olabilir böyle değil orijinali bildiğim kadarı ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar