Yalova Delmece Yayla Gezisi

soa

Merkese merhaba abilerim kardeşlerim.

Geçen Hafta yaptığımız Delmece yaylası gezisini paylaşmaya çalışacağım...

İşyerinde geçirdiğim ufak bir kaza sonucu 1 hafta yattım 1 haftada koltuk değnekleri ile dolaştıktan sonra 2 hafta motosikletten uzak kaldım. Onun acısını güzel bir gezi ile çıkartmak için yola çıktık.

2 motosiklet Yalova çınarcık armutlu gemlik rotasını yapacaktık. Şans eseri Yalova'da tanıdık abilerimizle karşılaşıp onların peşine takıldık. Daha atraksiyonlu bir gezi oldu :cherry:

Bugün yaptığımız rota: 280km

rmdB17.jpg

Sabah erkenden yola çıkalım. Maksat fazla yol yapma olsun :queen::bounce:

PYvRbQ.jpg

2 motor çıktığımız yolda, yol kenarında 2 abimizle karşılaşiyoruz 4 oluyoruz 6 motor istanbul tarafından geliyor derken sayımız 10 a kadar yükseliyor. Yeter ki gönüllerde motosiklet aşkı olsun. Sayı sıkıntımız olmuyor.

Çınarcık Sahilde hem çay içmek hemde plan yapmak için duruyoruz..

g4jN12.jpg

99v6BQ.jpg

qm9gXW.jpg

MP9zMa.jpg

Direk sahil yolundan gitmek yerine dalmaca yaylasına çıkalım mangalımızı yapalım :queen:. Yaylaya çıkarken önce hava soğuyor tamam bu normal sıkıntı yok. sonra yol kenarlarında beyaz beyaz renk değiştirmeler oluyor aaaa onlar ne ki :D. aaaa Yoldada var :D

Yoldan akan dereler..

6lY440.jpg

Yılın ilk kar sürüşünü yapmış bulunmaktayız.

XD2nz6.jpg

bgQOoV.jpg

sağ sağlim yaylaya ulaşıyoruz.

dW46VL.jpg

A0ZolX.jpg

5opAOq.jpg

04bP5W.jpg

Yaylada ki evlerden birisinin toprak ocağını azıcık kullanmış olabliriz. ama bulduğumuz gibi bıraktıktan sonra bir sıkıntı olmaz heralde :D.

Bir motosiklet turunun en anlamlı anı, o turun gerçek bir tur olması için gerekli olgu mangalın yandığı an :queen::queen::queen::flower:

4ZYdJQ.jpg

z2QWzD.jpg

O3JWX5.jpg

yA2yyk.jpg

Gpbqr7.jpg

yayladan kareler.

yA2yOa.jpg

6lY4zW.jpg

W6WlOL.jpg

312X44.jpg

RbEa5j.jpg

pmv7QL.jpg

k1Z2Pm.jpg

Yj31Gz.jpg

EzQ7jn.jpg

jvzEdJ.jpg

BRoVj9.jpg

ZA2rlA.jpg

l0BoAk.jpg

n5Yv4g.jpg

LYdJj1.jpg

rmYqGM.jpg

Karınlarımız doydu ciğerlerimiz oksijenle doldu. Azıcıkta ısınalım küçük bir ateş çevresinde muhabbetin tadı ap ayrı.

MP9zja.jpg

Q41kjV.jpg

Hava kararmadan çıkıyoruz yola havanın tadı kaçmadan. Narlıya çay içmeye iniyoruz. Aşağıda hava yazmış meğersem rakım azaldıkça bir ısınma bir sıcaklama :D

XD2nZ6.jpg

bgQOPV.jpg

Buradan gruptan ayrılıp gemlik orhangazi yalova üzerinden kocaeli izmit merkeze başka bir grup arkadaşlarla buluşmaya geçiyoruz.

dW469L.jpg

5opAjq.jpg

A0ZojX.jpg

04bP3W.jpg

Yaptıklarımız yetmedi öğlen yemeğinde yediğimiz sucukları taçlandırmak için akşamda ızgara köfte yiyelim diye tekrar izmitten yola çıkıyoruz Karamürsel'de bilgiçler köfteye :D :queen::flower:

MPl5dN.jpg

4ZYdNQ.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Güzel gezmişsiniz , darısı beraber gezmemize inşaallah . :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
tam benlikmiş yaa boşuna 10 motor olmamışsınız :)

demek oralarda kar var,eskişehirde henüz yok,güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,kış aylarının geldiği bu günlerde hiç kimse gezi yapmıyordu,iyi olmuş emeğine sağlık,sayende iyi bir gezi izledim,saygılar SOA.

soa

demek oralarda kar var,eskişehirde henüz yok,güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş,kış aylarının geldiği bu günlerde hiç kimse gezi yapmıyordu,iyi olmuş emeğine sağlık,sayende iyi bir gezi izledim,saygılar SOA.

Sağolasın mesut abi. burada da yaylada gördük karı aşağıda sahil taraflarında bir şey yok.

İşyerinde geçirdiğim ufak bir kaza sonucu 1 hafta yattım 1 haftada koltuk değnekleri ile dolaştıktan sonra 2 hafta motosikletten uzak kaldım. Onun acısını güzel bir gezi ile çıkartmak için yola çıktık.

2 motosiklet Yalova çınarcık armutlu gemlik rotasını yapacaktık. Şans eseri Yalova'da tanıdık abilerimizle karşılaşıp onların peşine takıldık. Daha atraksiyonlu bir gezi oldu :cherry:

ben de yazın istanbul dan bisikletle gitmiştim delmaca yaylasına ordan öncede çifte şeleleye uğrayıp suya girmiştik bilseydim bende sizle gelirdim bende motorla gitmek istiyorum.

Muhabbetiniz daim,keyfiniz bol,surusleriniz her seferinde kazasiz olsun. Masallah tayfa cok saglam,abilerin cogu tanidikmis :)

soa

ben de yazın istanbul dan bisikletle gitmiştim delmaca yaylasına ordan öncede çifte şeleleye uğrayıp suya girmiştik bilseydim bende sizle gelirdim bende motorla gitmek istiyorum.

istediğiniz zaman yaparız hocam buyrun gelin ama artık iyice soğur tadı kaçar..

aynen bende gelseydim bomba olurmuş :)

Karnımız azcık olsun doysun diye seni çağırmadık mete abi kusura bakma:queen::queen::queen::queen:

MCV

Şu kış günlerinde güzel bir gezi yapmışsınız.Motor ortak paydası sizi yolda buluşturmuş.
Karda sürüşde ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.
Paylaşım için teşekkürler.

soa

Şu kış günlerinde güzel bir gezi yapmışsınız.Motor ortak paydası sizi yolda buluşturmuş.
Karda sürüşde ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.
Paylaşım için teşekkürler.

Karda sürüş zevkli ama hafif motorla ağır motor hemen yatma eğilimi gösteriyor sıkıntı oluyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar